ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Φιλική επικράτηση επί της Ρουμανίας με 2-0

Εθνική Νέων: Φιλική επικράτηση επί της Ρουμανίας με 2-0

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ρουμανίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Καισαριανή δίνοντας την ευκαιρία στον Γιάννη Γκούμα να κάνει αρκετές δοκιμές.

Την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές και να δει και αρκετούς ποδοσφαιριστές είχε ο Γιάννης Γκούμας στο νικηφόρο φιλικό της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας το μεσημέρι της Τρίτης στην Καισαριανή.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που έγινε αντικείμενο σχολιασμού μάλιστα απ' όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, η Εθνική Νέων πήρε τη νίκη με 2-0 ενώ είχε τις ευκαιρίες και για άλλα τέρματα αποδίδοντας καλύτερα στην αναμέτρηση.

Το ματς φυσικά δεν κρίθηκε στην ποιότητα αλλά στη δύναμη, το πάθος με την Ελλάδα να είναι καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε το χρόνο συμμετοχής των παικτών του παίζοντας ουσιαστικά με δυο διαφορετικές ενδεκάδες και χρησιμοποιώντας μόνο τον Μανδά στο τέρμα.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να παίξει με την μπάλα κάτω παρά το γεγονός ότι προσπάθησε προηγήθηκε στο 32' με σουτ του Λώλου μετά από κόντρα το οποίο δεν μπόρεσε να διώξει η άμυνα της Ρουμανίας.

Το δεύτερο γκολ προήλθε από ωραία συνεργασία και πανέμορφη σέντρα του Εμμανουηλίδη από τα δεξιά προς τον Μπότο ο οποίος σούταρε στην κίνηση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο απέναντι γάμα της εστίας της Ρουμανίας.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα συνέχισε να έχει την υπεροχή, απείλησε χωρίς όμως αποτέλεσμα και παράλληλα δεν απειλήθηκε. Στο 60' ο Γιάννης Γκούμας έριξε στο ματς όσους παίκτες είχε στον πάγκο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Σέχου κυρίως προσπάθησε να γίνει απειλητικό αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Ελλάδα:Μανδάς, Σταμουλής (60' Βιταλιώτης), Παπαδόπουλος (60' Καραγιάννης), Κεφαλάς (60' Ι. Χριστόπουλος), Τσαγκαλίδης (53' Ζωγραφάκης), Μελιόπουλος (60' Σκεντεράι), Μπότος (60' Αθανασακόπουλος), Τζήμας (60' Γκλέζος), Ε. Χριστόπουλος (60' Ντούλος), Εμμανουηλίδης (60' Σουλεϊμάν), Λώλος (60' Σέχου).

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Καισαριανή για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης.

Ακόμη στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος είχε να παρακολουθήσει επτά πράσινους που ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς του Γιάννη Γκούμα.

Ξεχώρισε επίσης η παρουσία του πρώην προέδρου του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο οποίος ήταν μαζί με τον Λάμπρο Χούτο ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν οι τεχνικοί της Κ19 της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σίμος και Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αλλά και ο σκάουτ του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάρκος.

Φυσικά στις εξέδρες βρέθηκαν και αρκετοί εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών που θέλησαν να τσεκάρουν τους παίκτες των δυο ομάδων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ