ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Στην αποστολή με Λιθουανία και ο Λημνιός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Λημνιός δεν αγωνίστηκε καθόλου στα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ελπίδων για το ματς της Τρίτης με τη Λιθουανία.

Η Εθνική Ελπίδων δίνει την Τρίτη το απόγευμα το δεύτερο παιχνίδι της στο πλαίσιο του 4ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021 με τους Έλληνες διεθνείς να υποδέχονται την Λιθουανία.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενσωματώθηκε τη Δευτέρα και ο Δημήτρης Λημνιός ο οποίος αν και αρχικά ήταν στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Γκούμας τελικά προβιβάστηκε στην Ανδρών.

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ όμως δεν έπαιξε καθόλου στα δυο ματς Φινλανδία και Λιχτενστάιν αν και ο Φαν Σιπ τον σήκωσε για να αγωνιστεί την Κυριακή το βράδυ.

Από τη στιγμή που δεν έπαιξε αποφασίστηκε να κατέβει στην Ελπίδων και να προσφέρει τη βοήθεια του την Τρίτη στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία (17:30, Καλλιθέα) ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κάνει το δυο στα δυο.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην πρεμιέρα του 4ου γκρουπ για τα προκριματικά του Euro 2021 (θα γίνει σε Ουγγαρία - Σλοβενία από 13-27 Ιουνίου 2021) είχε επικρατήσει με 5-0 του Σαν Μαρίνο.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ελλάδα 1 5-0 3
2. Τσεχία 1 2-0 3
3. Σκωτία 1 2-0 3
4. Λιθουανία 2 2-1 3
5. Σαν Μαρίνο 3 0-10 0
6. Κροατία 0 0-0 0


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ