ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Νικοπολίδη

Εθνική Ελπίδων: Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Νικοπολίδη
MOTIONTEAM

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα για το φιλικό με τη Γεωργία και το πρώτο ματς των προκριματικών του Euro 2021 με το Σαν Μαρίνο.

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Γεωργίας (6/6) σε φιλική αναμέτρηση και του Σαν Μαρίνο (9/6) για το πρώτο ματς των προκριματικών του Euro - αμφότερα τα ματς διεξάγονται στο "Γ. Καμάρας" - κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, συμπεριέλαβε νέα πρόσωπα στις κλήσεις του.

Εκτός έμειναν οι Γιάννης Μπουζούκης και Φάνης Μαυρομάτης, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκαν οι Γιώργος Λιάβας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Σιαμπάνης, Αντώνης Στεργιάκης, και Δημήτρης Μελιόπουλος μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η 23μελής αποστολή: Σιαμπάνης, Στεργιάκης, Αγγελόπουλος, Ουές, Λύρατζης, Κατράνης, Γιαννούτσος, Νικολάου, Δημητρίου, Λιάγκας, Μελιόπουλος, Λιάβας, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Δουβίκας, Καμπετσής, Λημνιός, Εμμανουηλίδης, Βαρκάς, Ζωγραφάκης.

Δεδομένου ότι έρχεται ένα φιλικό ματς (Γεωργία), αλλά κι ένα επίσημο θεωρητικά πιο εύκολο (Σαν Μαρίνο) από όσα ακολουθούν για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2021, ο Αντώνης Νικοπολίδης θέλει να δώσει ευκαιρίες. Στον τέταρτο όμιλο συμμετέχουν οι Κροατία, Τσεχία, Σκωτία, Λιθουανία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ