ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Δοκιμές και ήττα 2-0 από την Ουκρανία

ΕΛΠΙΔΕΣ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2021 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΠΙΔΕΣ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2021 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Λεωφόρο με τον Γιάννη Γκούμα να κάνει αρκετές δοκιμές.

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας με 2-0 σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και με τον Γιάννη Γκούμα να κάνει αρκετές δοκιμές χρησιμοποιώντας μια ενδεκάδα με εννέα νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Τσεχία.

Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα έδωσε την ευκαιρία σε πέντε παίκτες, τους Τσαούση, Παπανικολάου, Διαμαντή, Κατσίκα, και Λυμπεράκη να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο καθώς αυτή η ενδεκάδα έπαιζε για πρώτη φορά μαζί και ήταν φυσιολογικό να μην μπορεί να αποδώσει καλά.

Τα γκολ των Ουκρανών επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53' και το 58' από τους Σαπαρένκο καιΡούσιν.

ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ): Στεργιάκης, Αποστολάκης, Αντζουλάς, Δημητρίου, Τσαούσης, Διαμάντης, Μπότος, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου, Ιατρούδης, Δουβίκας.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Κατσίκας, Νάτσος, Λυμπεράκης, Νικολάου, Ευαγγέλου, Νταβιώτης, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Καμπετσής.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΡΟΥΣΛΑΝ ΡΟΤΑΝ): Νέσερετ, Μποντάρ, Ποπόβ, Σαπαρένκο, Λιεντνίεβ, Ρουσίν, Αλιμπέκοβ, Κονοπλιά, Τοπάλοβ, Τσεμπέρκο, Λεμπεντένκο.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Κούτσερουκ, Σμίρνι, Κόζουσκο, Ναζαρένκο, Κρύσκιβ, Τσιταϊσβίλι.

Πρώτη συμμετοχή στην Εθνική Ελπίδων για τους Μάριο Τσαούση, Γιάννη Παπανικολάου, Απόστολο Διαμαντή, Παναγιώτη Κατσίκα (τερμ/κας)και Οδυσσέα-Βλάσση Λυμπεράκη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ