ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Με τέσσερις αλλαγές για την πρόκριση η ενδεκάδα του Νικοπολίδη

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ξεκινάει στο αρχικό σχήμα της Ελπίδων στο ματς με την Αυστρία τον Ευθύμη Κουλούρη ενώ επέλεξε τους Πασαλίδη, Κυριακόπουλο και Λάμπρου αντί των Νικολάου, Τσιμίκα και Χατζηγιοβάνη.

Χωρίς εκπλήξεις σε σχέση με όσα είχε δείξει παρατάσσει την Εθνική Ελπίδων στη ρεβάνς με την Αυστρία ο Αντώνης Νικοπολίδης. Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο Ευθύνης Κουλούρης που δεν έπαιξε με την εθνική ανδρών κόντρα στην Εσθονία για να ενισχύσει τις ελπίδες ώστε να ανατρέχουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα.

Από εκεί και πέρα στο αρχικό σχήμα υπάρχουν τρεις ακόμα αλλαγές. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Τσιμίκας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε με τον Κυριακόπουλο να παίρνει τη θέση του. Επίσης ο Νικοπολίδης επέλεξε να αφήσει εκτός τον Νικολάου και να βάλει στη θέση του τον Πασαλίδη. Η τρίτη αλλαγή είναι στα εξτρέμ όπου σε σχέση με το πρώτο ματς στην Τούμπα επιλέχθηκε ο Λάμπρου αντί του Χατζηγιοβάνη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων για τη ρεβάνς με την Αυστρία αποτελείται από τους: Κότσαρη, Σάλιακα, Πασαλίδη, Χατζηδιάκο, Κυριακόπουλο, Καραχάλιο, Γαλανόπουλο, Λάμπρου, Λημνιό, Μπουζούκη και Κουλούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ