ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Χαλάρωμα πριν τη μάχη στη Ζένιτσα

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική κοιτάζει πλέον τον αγώνα με τη Βοσνία στη Ζένιτσα (26/3, 21:45) για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν με το Λιχτενστάιν και οι υπόλοιποι έκαναν χαλάρωμα.

Το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν ανήκει στο παρελθόν για την Εθνική μας ομάδα, η οποία πήρε τους τρεις βαθμούς ( 0-2) και πλέον κοιτάζει τη μεγάλη μάχη με τη Βοσνία στη Ζένιτσα (26/3, 21:45) για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στον χθεσινό (23/3) αγώνα, προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μπαντ Ραγκάζ, όπου έχει καταλύσει η απόστολη της Εθνικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει όσο τίποτα άλλο να καταφέρει να φύγει αλώβητη από τη Βοσνία και να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση. Άλλωστε, ως γνωστόν προκρίνονται οι δυο πρώτοι από κάθε γκρουπ στα τελικά και αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Ιταλία.

Η Εθνική θέλει να περάσει στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί σε δώδεκα ευρωπαϊκές πόλεις. Γι' αυτό και στα προκριματικά λαμβάνουν μέρος όλες οι χώρες, αφού δεν υπάρχει κάποια διοργανώτρια. Οι αγώνες θα γίνουν στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ, στο Μπακού, στο Μπιλμπάο, στο Βουκουρέστι, στη Βουδαπέστη, στην Κοπεγχάγη, στη Γλασκώβη, στο Μόναχο, στη Ρώμη και στην Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής:

(23/3) Λιχτενστάιν-Ελλάδα 0-2

(26/3) Βοσνία-Ελλάδα

(8/6) Ελλάδα-Ιταλία

(11/6) Ελλάδα-Αρμενία

(5/9) Φινλανδία-Ελλάδα

(8/9) Ελλάδα-Λιχτενστάιν

(12/10) Ιταλία-Ελλάδα

(15/10) Ελλάδα-Βοσνία

(15/11) Αρμενία-Ελλάδα

(18/11) Ελλάδα-Φινλανδία

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ