ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Την Τετάρτη η αναχώρηση για Λουμπλιάνα

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ελλάδα για τα ματς με Σλοβενία και Κόσοβο χωρίς προβλήματα και την Τετάρτη (2/9) θα αναχωρήσει για την Λουμπλιάνα.

Με ακόμη μια προπόνηση, το απόγευμα της Τρίτης, η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για τα ματς της Πέμπτης (3/9) με τη Σλοβενία εκτός έδρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League. Το καλό για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει για τα δύο παιχνίδια που έρχονται.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρης (2/9) με προορισμό την Λιουμπλάνα ενώ λίγες ώρες αργότερα θα προπονηθούν στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Πέμπτης.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το πρόγραμμα προπονήσεων της Εθνικής Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει των αγώνων της με την Σλοβενία και το Κόσοβο για το UEFA Nations League. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί αύριο και ώρα 12:00 με προορισμό την Λιουμπλιάνα, όπου οι διεθνείς θα προπονηθούν στο Stozice Stadion στις 17:30 (τοπική)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ