Εθνική Ελλάδας: Συζητήσεις για φιλικό με την Τουρκία

Η ΕΠΟ και η Ομοσπονδία της Τουρκίας βρίσκονται σε συζητήσεις για να διεξαχθεί φιλικό ανάμεσα στις δυο εθνικές ομάδες ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του Euro 2020, αλλά προς το παρόν υπάρχει δυσκολία να βρεθεί ημερομηνία.

Η Εθνική ομάδα έχει ξεκινήσει θετικά τα προκριματικά του Euro 2020, νικώντας 0-2 το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ και φέρνοντας 2-2 με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Πλέον, κοιτάζει τα παιχνίδια με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) τον προσεχή Ιούνιο.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επερχόμενα ματς, όλες οι Ομοσπονδίες θέλουν να κλείσουν κάποιο φιλικό και γίνονται ζυμώσεις και συζητήσεις. Έτσι και η ΕΠΟ, η οποία κάνει κουβέντες για να κλείσει ένα παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα.

Η Ομοσπονδία συζητά με αρκετές χώρες για ένα φιλικό και μια εξ αυτών είναι και η Τουρκία. Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο όλο αυτό και υπάρχει δυσκολία προς το παρόν να βρεθεί ημερομηνία που να βολεύει και τις δυο χώρες.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα είχε παίξει φιλικό με την Τουρκία και όταν είχε αναλάβει ο Μίχαελ Σκίμπε στην Πόλη, ενώ να τονιστεί πως σε περίπτωση που κλείσει το ματς, αυτό θα διεξαχθεί στη γειτονική χώρα.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS