ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στήριξη από Γραμμένο στους διεθνείς

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στήριξε ψυχολογικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη και το προπονητικό επιτελείο της γαλανόλευκης ενόψει του ματς με την Αρμενία (11/6, 21:45).

Η Εθνική Ελλάδας καλείται ν' αφήσει πίσω της τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από την Ιταλία και στρέφει το βλέμμα της στο ματς με την Αρμενία, την Τρίτη (11/6, 21:45), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, είχε τετ-α-τετ με το προπονητικό επιτελείο και κάλεσε άπαντες ν' αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση κόντρα στη "σκουάντρα ατζούρα" και να επικεντρωθούν στο ματς που ακολουθεί με τους Αρμένιους.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άλλωστε, μόλις τρία ματς έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020 και όλα είναι ανοικτά για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

"Μην ασχολείστε άλλο με το ματς κόντρα στην Ιταλία, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε την 2η θέση και φυσικά να κερδίσουμε την Αρμενία. Είμαστε εδώ για εσάς και θεωρούμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε", υποστήριξε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον προπονητή, τον Άγγελο Μπασινά και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, για να τους τονώσει ψυχολογικά ενόψει του ματς που ακολουθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ