ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Σε αναζήτηση βοηθού του Αναστασιάδη

UEFA NATIONS LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Αναστασιάδης EUROKINISSI

Στο "κενό" χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη των προκριματικών για το Εuro 2020 αναμένεται να έχει προσληφθεί από την ΕΠΟ βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος θα επιλεχθεί από τον Άγγελο Μπασινά σε συνεννόηση με τον κόουτς.

Σε αναζήτηση βοηθού προπονητή για την Εθνική Ελλάδας βρίσκεται η ΕΠΟ. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προκριματικής φάσης του Euro 2020 τον Μάρτιο του 2019 είναι... τεράστιο, αλλά πιθανότατα ο "εκλεκτός" που θα κάθεται μαζί με τον 65χρονο τεχνικό στον πάγκο θα έχει επιλεγεί πριν την εκπνοή του 2018.

Αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος ως "τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων" πήρε τη θέση του Ζήση Βρύζα και έχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες για όλη τη δομή και τη λειτουργία των εθνικών κλιμακίων.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κάθισε στον πάγκο της εθνικής ομάδας στα δύο πρώτα ματς του Αναστασιάδη (1-0 με την Φινλανδία, 0-1 με την Εσθονία), αλλά αυτό ήταν κάτι προσωρινό.

Από ποια "δεξαμενή" θα επιλεχθεί ο βοηθός του Αναστασιάδη (Eθνική του Εuro 2004, ελεύθεροι προπονητές και βοηθοί) παραμένει άγνωστο, αλλά η απόφαση αναμένεται να είναι από κοινού μεταξύ των δύο Άγγελων.

Το θέμα δεν θεωρείται τόσο επείγον όσο η απόφαση που πρέπει να ληφθεί για την έδρα που θα δηλώσει η εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro, όμως είναι ψηλά στην ατζέντα των ζητημάτων της εθνικής Ελλάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ