ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της γαλανόλευκης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα αποχωρήσει από την Εθνική και στην ΕΠΟ είναι αποφασισμένοι να πορευτούν με Έλληνα προπονητή. Οι περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, όχι σε προπονητή της Super League.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αφού είναι τελεσίδικη η απόφαση της ΕΠΟ να τερματίσει την συνεργασία μαζί του. Από 'κει και πέρα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν σειρά συσκέψεων στην Θεσσαλονίκη ενόψει και της συνεδρίασης της Ε.Ε. την Πέμπτη (12:30), όπου αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις και να υπάρξουν ανακοινώσεις από τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Το θέμα είναι αν θα πορευτεί μαζί του η Ομοσπονδία για τα δυο προσεχή παιχνίδια του Nations League και μετέπειτα θα μείνει σε άλλο πόστο ή θα είναι μια πιο μόνιμη λύση για την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης. Η περίπτωσή του φαντάζει προσιτή οικονομικά, ενώ εφόσον αποφασιστεί πως αυτός είναι ο εκλεκτός, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα.

Από 'κει και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου είναι επίσης μια επιλογή που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΕΠΟ για την επόμενη μέρα της Εθνικής, ενώ έχουν συζητηθεί και άλλα ονόματα, ανάμεσα σε αυτά και του Μιχάλη Γρηγορίου. Κοντά στα δέκα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, όχι όμως προπονητή συλλόγου της Super League, αφού στην ΕΠΟ δεν θέλουν να διαταραχθούν οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Επομένως, δεν προτίθεται να πάει η Ομοσπονδία σε προπονητή που βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας..

Την Πέμπτη (25/10) θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία, ενώ θα πρέπει να βρεθεί και η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας με τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τον κ. Γραμμένο και δεν έχει μέλλον στον πάγκο της γαλανόλευκης, αποτελώντας παρελθόν έπειτα από μια τριετία όπου υπήρξαν καλές και κακές στιγμές.

Εν κατακλείδι, η Εθνική θα πορευτεί με Έλληνα προπονητή ενόψει των δυο αγώνων του Νοεμβρίου και φυσικά των προκριματικών του Euro 2020, αφού και το μπάτζετ αυτή την στιγμή δεν... σηκώνει λύση από το εξωτερικό. Τα υπόλοιπα μετά την συνεδρίαση της ΕΠΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ