ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: ο Μάνταλος οριστικά νοκ άουτ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Εθνική, προπόνηση EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία η Εθνική Ελλάδας την Παρασκευή (12/10, 21.45). Θεραπεία ο Χριστοδουλόπουλος, προπονήθηκαν Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος.

Ο Πέτρος Μάνταλος τέθηκε οριστικά εκτός από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία που θα γίνει την Παρασκευή (12/10, 21.45) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Nations League, αλλά και του ματς με την Φινλανδία, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (15/10, 21.45).

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μετά το δείπνο της Τρίτης (9/10) θα αποχωρήσει από την αποστολή. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που είχε ενοχλήσεις στη μέση, έκανε θεραπεία.

Στην αποστολή ενσωματώθηκαν οι Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Φορτούνης, Μήτρογλου, καθώς και οι Φετφατζίδης - Λαμπρόπουλος, οι οποίοι προσκλήθηκαν τη Δευτέρα (8/10) από τον Μίχαελ Σκίμπε, μετά τους τραυματισμούς των Οικονόμου - Τοροσίδη.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και μετά από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ