ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Αναστασιάδης δεν θέλει ΟΑΚΑ, σε πρώτο πλάνο το "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Αναστασιάδης δεν θέλει ΟΑΚΑ, σε πρώτο πλάνο το "Γ. Καραϊσκάκης"

Η Εθνική δεν θα δώσει στο Παγκρήτιο τα δυο πρώτα εντός έδρας ματς των προκριματικών του Euro 2020 και η ΕΠΟ αναζητά εναλλακτικές λύσεις. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θέλει το ΟΑΚΑ, σε πρώτο πλάνο το "Γ. Καραϊσκάκης".

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Εθνική ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα της το Παγκρήτιο Στάδιο. Εντούτοις, αυτό θα συμβεί μετά τα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) για τα προκριματικά του Euro 2020 λόγω εργασιών στο γήπεδο του Ηρακλείου.

Η Ομοσπονδία εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις, με το ΟΑΚΑ και το "Γ. Καραϊσκάκης" να έχουν τον πρώτο λόγο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο αυριανό (26/2) Δ.Σ. της ΕΠΟ και τις επόμενες ημέρες θα κλείσει οριστικά το θέμα και θα παρθεί η απόφαση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θέλει με τίποτα το Ολυμπιακό Στάδιο, διότι είναι ένα αχανές και κρύο Στάδιο, το οποίο δεν μπορεί να γίνει έδρα. Προτιμά οποιοδήποτε άλλο γήπεδο σε σχέση με το ΟΑΚΑ και για το λόγο αυτό το "Γ. Καραϊσκάκης" φαίνεται να έχει το προβάδισμα.

Βέβαια, θα πρέπει να συναινέσει και ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει το γήπεδό του, αλλά ακόμα και αν το δίνει, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και στο κόστος παραχώρησής του. Είναι μια σειρά από συζητήσεις που θα πρέπει να γίνουν ανάμεσα στις δυο πλευρές και αν τα βρουν, τότε η Εθνική θα παίξει στο Φάληρο σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Αλλιώς, το ΟΑΚΑ είναι η άλλη εναλλακτική για την ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, δέχθηκε σχετική ερώτηση από εκπρόσωπο του Τύπου, σε "πηγαδάκι", που ακολούθησε της συνέντευξης Τύπου της παρουσίασης του Άγγελου Αναστασιάδη στις 12 Νοεμβρίου, στον οποίο πέταξε το μπαλάκι για το αν η ομάδα θα επιστρέψει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Ο,τι πουν ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Άγγελος Μπασινάς", είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η ομάδα το φαληρικό γήπεδο ως έδρα, σε μελλοντικά παιχνίδια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ