ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Με εκπλήξεις η πρώτη ενδεκάδα του Φαν Σιπ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ γνωστοποίησε στους διεθνείς την ενδεκάδα για την αποψινή μάχη με τη Φινλανδία (21:45) και υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στις επιλογές του Ολλανδού προπονητή.

Ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Τζον Φαν Σιπ, γνωστοποίησε στους διεθνείς την ενδεκάδα για την αποψινή μάχη με τη Φινλανδία (21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 και υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις για τις επιλογές του.

Ο Ολλανδός κόουτς θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν φαινόταν ότι θα έπαιρναν φανέλα βασικού. Αν μη τι άλλο, έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του και μένει να φανεί πώς θα αποδώσουν στο χορτάρι. Θυμίζουμε ότι η Εθνική είναι στο -5 από τη Φινλανδία και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα για τη γαλανόλευκη, δεξιά ο Τοροσίδης αντί του Μπακάκη, αριστερά ο Σταφυλίδης αντί του Τσιμίκα και στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, που δεν "σπάνε" ως δίδυμο.

Στον άξονα θα βρεθούν οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης και ο Βρουσάι θα παίξει λίγο πιο μπροστά, με τους Ζέκα και Σάμαρη να μένουν τελικα στον πάγκο. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Κολοβός και Μασούρας και μπροστά ο Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ