ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Κούτρης αντί Τσιμίκα για Ιταλία και Βοσνία

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ αντί του τραυματία Κώστα Τσιμίκα για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία και τη Βοσνία.

Με τον Λεονάρντο Κούτρη αντί του Κώστα Τσιμίκα που είναι τραυματίας και κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, για να τον αντικαταστήσει πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Βοσνία.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε αρχικά καλέσει τον Τσιμίκα αλλά ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού χτύπησε στη μέση στο ματς με τον Άρη την Κυριακή και αποκλείστηκε από την αποστολή με τον Κούτρη να παίρνει τη θέση του και να πλαισιώνει τους Σταφυλλίδη και Γιαννούλη στη θέση του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα από τους 25 παίκτες που είχε καλέσει ο Φαν Σιπ, πλην του Τσιμίκα που τη θέση του πήρε ο Κούτρης, στο προσκλητήριο και την πρώτη προπόνηση δήλωσαν παρόντες 22 ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό καθώς βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος όπως έχουμε αναφέρει πρώτα θα παίξει με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ανδρών.

Απών ήταν και ο Γιαννούλης που έκανε θεραπεία λόγω μιας ενόχλησης που είχε από το ματς με τον Αστέρα ενώ και ο Μπακάκης αν και ξεκίνησε την προπόνηση παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ