ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα στο Λιχτενστάιν

Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα στο Λιχτενστάιν

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν στο πλαίσιο της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro 2020.

Η Εθνική Ελλάδας κάνει ντεμπούτο στα προκριματικά του Euro 2020 κόντρα στην αντίστοιχη του Λιχτενστάιν - live από το Sport24.gr την εξέλιξη του ματς στο Βαντούζ - και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, έδωσε φανέλα βασικού στους:

Βλαχοδήμο, Μπακάκη, Σιόβα, Κουρμπέλη, Κούτρη, Ζέκα, Σάμαρη, Φορτούνη, Μασούρα, Μπακασέτα, Μήτρογλου.

Αναπληρωματικοί είναι οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Βαλεριάνος, Ρισβάνης, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Κουλούρης, Δώνης, Κολοβός, Μαυρίας, Παπασταθόπουλος, Κολοβέτσιος.

Ο Μπακάκης θα υπερασπιστεί το δεξί αμυντικό άκρο, ο Κούτρης το αριστερό, ενώ ενδιάμεσά τους ως κεντρικό δίδυμο της άμυνας θα βρίσκονται οι Σιόβας και Κουρμπέλης. Ο Ζέκα με τον Σάμαρη θα συνθέσουν το αντίστοιχο δίδυμο αμυντικών μέσων, οι Μασούρας και Μπακασέτας στ' άκρα, ο Φορτούνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μήτρογλου.

Η ενδεκάδα του Λιχτενστάιν: Μπίχελ, Βόλφινγκερ, Κάουφμαν, Ρέχσταϊνερ, Γκέπελ, Χάσλερ, Μάρτιν Μπίχελ, Βίζερ, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Γκίμπσερ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ