ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Φαν Σιπ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Εθνικής για τον αγώνα με την Αρμενία και υπάρχει μονάχα μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Βοσνία, αυτή κάτω από τα γκολπόστ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, ανακοίνωσε την την ενδεκάδα της Εθνικής για τον αγώνα με την Αρμενία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 και υπάρχει μονάχα μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Βοσνία, αυτή κάτω από τα γκολπόστ, αφού ο Βλαχοδήμος θα πάρει τη θέση του Πασχαλάκη, ο οποίος θα μείνει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, οι Μπακάκης και Γιαννούλης θα είναι στα δυο άκρα της άμυνας και οι Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης δίδυμο σέντερ μπακ. Οι Κουρμπέλης και Γαλανόπουλος θα είναι στον άξονα, με τους Λημνιό και Μάνταλο στις πτέρυγες και τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στη γραμμή κρούσης της γαλανόλευκης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ