ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Η εξήγηση του Αναστασιάδη για τον Κουλούρη (VIDEO)

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Εσθονία δικαιολόγησε την επιλογή του να μην χρησιμοποιήσει τον Ευθύμη Κουλούρη και την απόφαση του ο νεαρός φορ να ενισχύσει την Ελπίδων.

Το Sport24.gr και το "24ο Ευαγγέλιο" αποκάλυψαν την Κυριακή το απόγευμα την απόφαση που πάρθηκε ώστε ο Ευθύμης Κουλούρης να μην αγωνιστεί κόντρα στην Εσθονία για να ενισχύσει την Ελπίδων στη ρεβάνς με την Αυστρία.

Μετά το ματς με τους Εσθονούς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Άγγελος Αναστασιάδης ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και γιατί ο Κουλούρης δεν πήγε από την αρχή στην Ελπίδων.

Ο έμπειρος τεχνικός δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας πως στο ματς με τη Φινλανδία η Ελλάδα διεκδικούσε ακόμα την πρόκριση και χρειαζόταν κάθε διαθέσιμο επιθετικό ενώ σημείωσε πως ο ίδιος προσωπικά πήρε την απόφαση τη Κυριακή να μην ξεκινήσει τον Κουλούρη και να ενσωματωθεί στην Ελπίδων.

Από εκεί και αφού εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα στάθηκε στη βελτίωση που όπως είπε είδε ο ίδιος γιατί ακόμα και μέσα από ήττες μπορούν να βγουν θετικά συμπεράσματα ενώ τόνισε πως ο κόσμος θα επιστρέψει στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Δείτε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το ματς με την Εσθονία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ