ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Φιλικό με το Μεξικό στο Άρλινγκτον

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φιλικό με το Μεξικό στο Άρλινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών θα δώσει στις 29 Μαρτίου η Εθνική Ελλάδας. Δεν είναι το μοναδικό που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά ακόμη δεν έχει φιξαριστεί.

Ένα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα φιλικό θα δώσει η Εθνική μας ομάδα. Όπως έγινε γνωστό, η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει στις 29 Μαρτίου το Μεξικό, στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν είναι πάντως το μοναδικό φιλικό που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει φιξαριστεί ένα ακόμη παιχνίδι, το οποίο θα γίνει πριν από αυτό με το Μεξικό. Είχατε διαβάσει προ ημερών τη δήλωση που είχε κάνει στο Sport24.gr ο Αργεντινός ατζέντης, Εδουάρδο Μπελτραμίνι, σχετικά με φιλικό που θα δώσει η Ελλάδα στις 26 Μαρτίου είτε με την Κόστα Ρίκα είτε με το Ελ Σαλβαδόρ.

Μένει να φανεί αν τελικά οι Έλληνες διεθνείς θα παίξουν με μία από τις δύο χώρες. Η ενημέρωση της ΕΠΟ: "Μια από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, το Μεξικό, θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας Ομάδα στη διάρκεια του «2020 U.S. Tour», που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο AT&T Stadium στο Άρλινγκτον του Τέξας την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 18.00 τοπική ώρα".

Δείτε την επίσημη ενημέρωση της μεξικανικής ομοσπονδίας:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ