ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Εποχή Αναστασιάδη στην γαλανόλευκη!

Εθνική Ελλάδας: Εποχή Αναστασιάδη στην γαλανόλευκη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την πρόσληψή του, προκειμένου να διαδεχτεί τον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο εκλεκτός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία συνεδριάζει από τις 12:30, αποφάσισε να δώσει τα "κλειδιά" της "γαλανόλευκης" στον 65χρονο κόουτς και να τον χρίσει ομοσπονδιακό προπονητή για τον επόμενο χρόνο, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 και αναλόγως με το πώς θα τα πάει η Εθνική μας στα προκριματικά του Euro 2020, να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει θητεύσει στον πάγκο της εθνικής Κύπρου από το 2004 ως το 2011 και ήταν απολύτως επιτυχημένη η παρουσία του εκεί, αποτελεί επιλογή του Βαγγέλη Γραμμένου και είναι ο πρώτος Έλληνας ομοσπονδιακός μετά τον Βασίλη Δανιήλ το 2001.

Εν ολίγοις, έπειτα από 17 χρόνια, η ΕΠΟ προχωρά σε ελληνική λύση για την άκρη του πάγκου της, με την ελπίδα να γίνει μια επανεκκίνηση με φόντο τα προκριματικά του Euro 2020 που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019. Πάντως, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα κοουτσάρει την ομάδα στα ματς με Φινλανδία και Εσθονία για το Nations League τον Νοέμβριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκρίθηκε ομόφωνα από την Ε.Ε. η εξουσιοδότηση στον Βαγγέλη Γραμμένο για την συμφωνίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και η διευθέτηση των όρων του διαζυγίου με τον Μίχαελ Σκίμπε. Αυτό που απομένει, είναι η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη συμφωνία με τον 65χρονο προπονητή.

Θυμίζουμε πως μετά τον Βασίλη Δανιήλ, ξεκίνησε η συμπόρευση με ξένους τεχνικούς. Ακολούθησαν οι Ότο Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος, Κλάουντιο Ρανιέρι, Σέρχιο Μαρκαριάν και Μίκαελ Σκίμπε. Στο ενδιάμεσο για πέντε παιχνίδια είχε κάτσει στον πάγκο και ο Κώστας Τσάνας ως υπηρεσιακός.

Το Sport24.gr και ο Τσάρλυ είχαν αποκαλύψει για πρώτη φορά το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη ως πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας στις 16 Οκτωβρίου. Σε εκείνο το κείμενο, είχαν αναλυθεί οι λόγοι που ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σκίμπε. Πότε "τελείωσε" ο Γερμανός και το μεγάλο λάθος της ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ