ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Επιλέξτε την ενδεκάδα με την Εσθονία

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αναστασιάδης EUROKINISSI SPORTS

Οι αναγνώστες του Sport24.gr καλούνται να επιλέξουν την ενδεκάδα που θέλουν να δουν στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Εσθονία στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί την Εσθονία στο ΟΑΚΑ (21:45) για την 6η αγωνιστική της League C του Nations League και θέλει να φτάσει στην τέταρτη νίκη της στη φάση των ομίλων, καπαρώνοντας την δεύτερη θέση, πίσω από τη Φινλανδία.

Η γαλανόλευκη δεν συνεχίζει στον θεσμό, όμως μπορεί να πάρει τη θέση των Φινλανδών στα playoffs, αν εκείνοι προκριθούν στα τελικά του Euro 2020 μέσω των προκριματικών και η ίδια δεν τα έχει καταφέρει. Επομένως, δεν είναι αδιάφορο το παιχνίδι.

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν την ενδεκάδα που θέλουν να δουν. Ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει πει ότι θα γίνουν αλλαγές, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Ρισβάνης έχει πάρει τη θέση του τραυματία Μανωλά.

Να πούμε επίσης πως το Σάββατο (17/11) δεν πήραν μέρος στην προπόνηση οι Μήτρογλου, Σιόβας και Κουρμπέλης και η παρουσία τους στην αναμέτρηση θεωρείται αμφίβολη.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ