ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Δοκιμή με Κουρμπέλη στόπερ και Κουλούρη, Δώνη στην επίθεση

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία το Σάββατο με τον Τζον Φαν Σιπ να δείχνει κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του στις προπονήσεις αναφορικά με το πώς προτίθεται να παρατάξει τη γαλανόλευκη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ιταλία στη Ρώμη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, έδειξε κάποιες από τις πρώτες του σκέψεις για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Σε αυτές ξεχωρίζει αρχικά πως ο Ολλανδός τεχνικός ναι μεν σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με ένα 4-4-2 αλλά με ρόμβο στο χώρο του κέντρου.

Στα πρόσωπα που δοκίμασε αξιοσημείωτο είναι πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κουρμπέλη στα στόπερ και τον Δώνη δίπλα στον Κουλούρη ενώ ακόμα ανοιχτό είναι τι θα γίνει στη μεσαία γραμμή με τις δοκιμές του Φαν Σιπ να είναι αρκετές στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Ολλανδός στις πρώτες του δοκιμές έβαλε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας έπαιξαν οι Μπακάκης, Σταφυλίδης στα δυο άκρα και οι Σιόβας, Κουρμπέλης ως στόπερ.

Στο χώρο του κέντρου ο Μπουχαλάκης ήταν δεδομένα ο ένας μπροστά από τους δυο στόπερ και στις άλλες δυο θέσεις έπαιξαν οι Μάνταλος και Βρουσάι. Στη θέση που μένει για να κλείσει η τετράδα του κέντρου δοκίμασε τόσο τον Σιώπη όσο και τον Γαλανόπουλο.

Ενώ όπως γράψαμε ήδη το δίδυμο της επίθεσης θα είναι οι Κουλούρης και Δώνης.

Αυτές βέβαια ήταν κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του Ολλανδού ο οποίος έχει στη διάθεση του 25 ποδοσφαιριστές και είναι λογικό να σκέφτεται και άλλα πράγματα και να θέλει να δει και κάποια νέα πρόσωπα σε ένα από τα δυο παιχνίδια όπως ο Χατζηδιάκος, ο Λημνιός, ακόμα και ο Ρέτσος που θα ενσωματωθεί αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ελπίδων στην Εθνική Ανδρών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ