ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αναβιώνει το έπος με την Πορτογαλία 15 χρόνια μετά!

EURO 2004 / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI)
EURO 2004 / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Legends ανακοίνωσε ότι θα δώσει φιλικό με την Πορτογαλία στις 4 Ιουλίου, ακριβώς 15 χρόνια μετά το έπος του 2004 στη Λισσαβώνα στον τελικό του EURO.

Είναι ο μεγαλύτερος άθλος του ελληνικού ποδόσφαιρου. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ιστορίας με πρωταγωνίστρια την Εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2004. Ήταν 4 Ιουλίου, όταν η γαλανόλευκη του Ότο Ρεχάγκελ έγραψε ιστορία, κατακτώντας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στην "οικοδέσποινα", σοκάροντας την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο Μπασινάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Χαριστέας σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους έπιασε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 1-0 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα. Η Εθνική κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και όλοι οι Έλληνες βρέθηκαν στον έβδομο ουρανό!

Πώς θα σας φαινόταν να ξαναζούσαμε τις στιγμές αυτές; Ναι, υπάρχουν δεκάδες videos που μας... θυμίζουν το τι συνέβη ποτέ, όμως ένα παιχνίδι ανάμεσα στη γαλανόλευκη και τους Ίβηρες, έστω και 15 χρόνια μετά, θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Όπως ανακοίνωσαν οι Legends της Εθνικής, στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί φιλικό με την Πορτογαλία εκείνης της εποχής και η ιστορία ζωντανεύει ξανά!

"15 χρόνια μετά, ξαναπαίζουμε με την Πορτογαλία. Η σκληρή δουλειά ξεκίνησε. Θα είμαστε έτοιμοι. Σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Γ. Καμάρας (Ριζούπολη) για να ζήσουμε ξανά την επική μάχη του μεγάλου τελικού. Μείνετε συντονισμένοι...", αναφέρουν οι Legends στο Instagram τους.

Εθνική Ελλάδας: Αναβιώνει το έπος με την Πορτογαλία 15 χρόνια μετά!
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ