ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έστειλαν χαλασμένο πούλμαν στην Εθνική Νέων για τον "τελικό" με Τσεχία!

Έστειλαν χαλασμένο πούλμαν στην Εθνική Νέων για τον "τελικό" με Τσεχία!

Πρόβλημα με το πούλμαν που ανέλαβε την μεταφορά της Εθνικής Νέων προέκυψε δύο ώρες πριν από την σέντρα του κρίσμου αγώνα με την Τσεχία (16:00), στο πλαίσιο του Elite Round του Euro U19, καθώς το όχημα που έστειλαν οι Άγγλοι ήταν χαλασμένο!!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Τσεχίας (26/3, 16:00) για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Elite Round - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - και με νίκη προκρίνεται στην τελική φάση του Euro U19, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αρμενίας (14-27/7).

Τι κι αν ο "τελικός" για την "γαλανόλευκη" είναι προγραμματισμένος για τις 4 μ.μ.. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έφτασε εγκαίρως στο Λόουμπορο, όπου διεξάγεται το ματς, αντίθετα με τους αντιπάλους τους που βρίσκονταν από νωρίς στο γήπεδο και περίμεναν. Ο λόγος είναι ότι το πούλμαν που επρόκειτο να μεταφέρει τους διεθνείς μας ήταν χαλασμένο!

Μιλάμε για ταλαιπωρία μεγάλη, με την ευθύνη να βαραίνει τους Άγγλους διοργανωτές. Με τα μέλη της ελληνικής αποστολής να περιμένουν το νέο πούλμαν να τους παραλάβει για να τους μεταφέρει στο γήπεδο...

Υπήρξε δικαιολογημένος εκνευρισμός και... καχυποψία, γιατί από το Σάββατο που κερδίσαμε την Αγγλία έχουν γίνει κι άλλα μικροπεραστατικά που εντάσσονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο να παίζουν με τα νεύρα των μελών της ελληνικής αποστολής.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν... σαμποτάζ, καθώς η Εθνική με νίκη προκρίνεται στην τελική φάση, ενώ οι διοργανωτές του ομίλου του Elite Round, Άγγλοι, μένουν έξω. Στο ματς της προηγούμενης (2ης) αγωνιστικής η Ελλάδα νίκησε 2-1 την Αγγλία χάρη στα γκολ των Λιάβα και Διαμάντη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ