ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Σάμαρης, με αλλαγές η Εθνική

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ανδρέας Σάμαρης, που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αισιοδοξία για Τοροσίδη, αλλαγές από τον Σκίμπε.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στην οποία πήραν μέρος όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο Ζάγκρεμπ, καθώς και οι τρεις διεθνείς που συμμετείχαν ως αλλαγή στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Κροατία στο "Maksimir". Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές παρέμειναν στο ξενοδοχείο.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ανδρέας Σάμαρης, που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο εξαιτίας άμεσης πλήξης στη διάρκεια του χuεσινού αγώνα και γι' αυτό άλλωστε έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Από 'κει και πέρα, αισιοδοξία υπάρχει ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα στο Φάληρο και θα μπορέσει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας.

Φυσικά, επιστρέφει και ο Κώστας Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, αφού εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι στο αρχικό σχήμα. Πολύ πιθανό να δούμε τον Ζέκα στην φυσική του θέση στον άξονα, με τον Μπακασέτα ή τον Χριστοδουλόπουλο να ξεκινά βασικός. Στην προπόνηση που θα γίνει αύριο (11/11), θα δείξει κάποια πράγματα ο Σκίμπε αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο (11/11) η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 16:30 κι η προπόνηση στον Άγιο Κοσμά στις 17:30 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα πρώτα 15').

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ