ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενοχλήσεις για Ρέτσο, Κουρμπέλη, ατομικό ο Τοροσίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ    (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διεθνείς πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Κροατία (09/11, 21:45), με τον Παναγιώτη Ρέτσο να αισθάνεται μικροενοχλήσεις και να αποχωρεί απ' το πρόγραμμα, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης. Εκτός κι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Η Εθνική άρχισε την προετοιμασία της ενόψει των αναμετρήσεων με την Κροατία στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στη σημερινή προπόνηση (06/11) οι διεθνείς έπαιξαν "κορόιδο", ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μίχαελ Σκίμπε αντιμετωπίζει αρκετά μικροπροβλήματα, αφού στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Ρέτσος αποχώρησε κατά τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

Η κατάσταση του στόπερ της Λεβερκούζεν δεν εμπνέει ανησυχία, αφού το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν "καθαρή". Περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποχώρησε απ' την προπόνηση προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η παρουσία του στην αποστολή του ματς της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, ο Τοροσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, το τεχνικό τιμ της ομάδας θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Θυμίζουμε πως ο αμυντικός της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου και υπήρξε μεγάλη ανησυχία για το αν θα δώσει το παρών στις αναμετρήσεις με τους Κροάτες.

Δείτε VIDEOS απ' την προπόνηση:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ