ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Ένας από τους ηγέτες μας ο Κατσουράνης"

"Ένας από τους ηγέτες μας ο Κατσουράνης"
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Εθνικής έκαναν δήλωση για τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος σταμάτησε από την δράση και τον ευχαριστούν για την προσφορά του και τονίζουν ότι ήταν από τους ηγέτες της γαλανόλευκης. Τι είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο Κώστας Κατσουράνης υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της Εθνικής μας ομάδας και προσέφερε τα μέγιστα για την γαλανόλευκη φανέλα. Η προσφορά του υπήρξε ανεκτίμητη και οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θέλησαν να πουν το δικό τους "ευχαριστώ" με αφορμή το τέλος της καριέρας του, τονίζοντας ότι η μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία και η έντονη προσωπικότητά του, τον ανέδειξαν σε σε έναν από τους ηγέτες της Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ύστερα από μια πολυετή και γεμάτη επιτυχίες καριέρα. Η προσφορά του είναι αναμφισβήτητη και συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις της Εθνικής. Όλα αυτά τα χρόνια, η έντονη προσωπικότητα του Κώστα και η δεδομένη ποδοσφαιρική αξία του, τον ανέδειξαν σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει".

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ:

Με αφορμή τη δήλωση του Κώστα Κατσουράνη ότι σταματά το ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Κώστα Κατσουράνη για τη μακρά προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Εθνική Ομάδα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε συνολικά σε 116 αγώνες της Εθνικής από το 2003 μέχρι και εφέτος τον Ιούνιο και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με κορυφαία αυτή της κατάκτησης του EURO 2004. Συγκαταλέγεται αναμφίβολα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Του ευχόμαστε τα επόμενα βήματα του να είναι εξίσου επιτυχημένα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ