ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα - Ουγγαρία: Μέσα και ο Χριστοδουλόπουλος

UEFA NATIONS LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά και ως εκ τούτου τίθεται στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:45)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, όπου η γαλανόλευκη αναζητά το νικηφόρο αποτέλεσμα μετά την ήττα στη Βουδαπέστη από τους Μαγυάρους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αν η Εθνική θέλει την πρωτιά, οφείλει να πάρει αυτό το κομβικό παιχνίδι.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να προπονείται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Γερμανού κόουτς. Πριν δυο ημέρες, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έκανε θεραπεία για τους πόνους στη μέση, χθες ακολούθησε ατομικό και σήμερα κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Βέβαια, με μια προπόνηση δύσκολα να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα και θα φουλάρει για τον αγώνα στο Τάμπερε με τη Φινλανδία την Δευτέρα (15/10). Όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Να τονιστεί πως έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ ο Πέτρος Μάνταλος για πόνους στο γόνατο και προχθές βράδυ (9/10) μετά το γεύμα αποχώρησε από την αποστολή, ενώ οι Βασίλης Τοροσίδης και Μάριος Οικονόμου επίσης αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού. Οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης έχουν ενσωματωθεί εδώ και δυο ημέρες και και προπονούνται με τους υπόλοιπους.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και έπειτα από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ