ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα - Ουγγαρία: Δύσκολα θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος, έκανε ατομικό

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου στενεύουν τα περιθώρια για να μπορέσει να αγωνιστεί την Παρασκευή (12/10, 21:45) με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ.

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου στενεύουν τα περιθώρια για να μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο ματς με τους Μαγυάρους.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη ημέρα της συγκέντρωσης να μην βγει καθόλου στο χορτάρι του Αγίου Κοσμά, ενώ χθες (9/10) έκανε θεραπεία και σήμερα (10/10) ατομικό, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Αύριο (11/10) είναι η τελευταία προπόνηση και εκεί θα φανεί σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αλλιώς ο Μίχαελ Σκίμπε θα τον προφυλάξει για τη μάχη στο Τάμπερε με την Φινλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) για την 4η αγωνιστική.

Να τονιστεί πως έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ ο Πέτρος Μάνταλος για πόνους στο γόνατο και χθες βράδυ (9/10) μετά το γεύμα αποχώρησε από την αποστολή, ενώ οι Βασίλης Τοροσίδης και Μάριος Οικονόμου επίσης αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού.

Οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης έχουν ήδη ενσωματωθεί και προπονούνται με τους υπόλοιπους, ενώ στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος και ο Τζαβέλλας, ο οποίος χθες (9/10) έκανε ατομικό. Όλοι οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και έπειτα από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ