ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα - Λευκορωσία (Κ21): Με Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη η ενδεκάδα

ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρατάσσει την Εθνική Ελπίδων με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ήττα κόντρα στην Κροατία χρησιμοποιώντας στο αρχικό σχήμα τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μασούρα και Χατζηδιάκο.

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία και την ήττα με 2-0 παρατάσσει την Εθνική Ελπίδων ο Αντώνης Νικοπολίδης στην αναμέτρηση με την Λευκορωσία για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης.

Στην ενδεκάδα συμπεριλήφθηκαν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μασούρας και Χατζηδιάκος οι οποίοι θα ξεκινήσουν αντί των Λάμπρου, Καραχάλιου, Σάλιακα και Νικολάου.

Η Ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελπίδων και για την οποία σας είχε γράψει το Sport24.gr από το πρωί της Δευτέρας αποτελείται από τους: Κότσαρη - Μασούρα, Χατζηδιάκο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο- Γαλανόπουλο, Ανδρούτσο, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη Λημνιό- και Βέργο.

Στον πάγκο είναι οι Σιαμπάνης, Σάλιακας, Μανθάτης, Λάμπρου, Μαυρομάτης, Κωτσόπουλος και Χατζηθεοδωρίδης ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Καραχάλιος, Νικολάου και οι Καμπετσής, Νάτσος, Θεοδωράκης.

Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει κατά 99% την παρουσία της στα play off της προκριματικής φάσης ως μια από τις καλύτερες τέσσερις δεύτερες ομάδες των ομίλων με την Κροατία να παίρνει την πρώτη θέση. Και πάλι όμως θέλει την ισοπαλία κόντρα στην Λευκορωσία για να προκριθεί και μαθηματικά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ
1. Κροατία 22 9 27-5
2. Ελλάδα 22 9 24-5
3. Λευκορωσία 14 9 11-12
4. Τσεχία 13 9 13-15
5. Μολδοβία 7 9 8-22
6. Σαν Μαρίνο 0 9 1-25
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ