ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα - Εσθονία: Πρόβλημα με τον α' βοηθό, ορίστηκε ο Ακρίβος

Ελλάδα - Εσθονία: Πρόβλημα με τον α' βοηθό, ορίστηκε ο Ακρίβος
EUROKINISSI

Ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εσθονία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και η UEFA προχώρησε σε αλλαγές ορίζοντας ως τέταρτο τον Χρίστο Ακρίβο.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο α’ βοηθός της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εσθονία που θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ (18/11, 21:45) με αποτέλεσμα η UEFA να προβεί σε αναγκαστική αλλαγή του.

Ο Ουκρανός Σεργκέι Μπέκερ που είχε οριστεί αρχικά από την UEFA αν και ταξίδεψε στη χώρα μας κανονικά αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία του το οποίο δεν του επιτρέπει να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε άμεσα η UEFA που προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές με τον διαιτητή που είχε οριστεί αρχικά για τέταρτος να παίρνει τη θέση του και πλέον να ορίζεται ως τέταρτος ο Έλληνας Χρήστος Ακρίβος του συνδέσμου Αθηνών.

Η διαιτητική ομάδα έχει ως εξής:

Διαιτητής: Γεβγέν Αρανόβσκι (Ουκρανία)
Βοηθοί: Όλεγκ Πλούζνικ, Σέμεν Σλόντσακ
Επιπρόσθετοι: Σερχέι Μπόικο, Ανατόλι, Αμπντούλα
4ος: Χρήστος Ακρίβος

Η ΕΠΟ μάλιστα με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τη σχετική είδηση καθώς αυτή τόνιζε:

"Η UEFA επιβεβαιώνει ότι ένας εκ των βοηθών διαιτητών, που ορίστηκε για τον αγώνα του UEFA Nations League μεταξύ Ελλάδας και Εσθονίας, αντιμετώπισε αιφνίδιο πρόβλημα υγείας. Σεβόμενη την οικογένεια του, η UEFA δεν θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί, όπως έχει προγραμματιστεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ