ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Ελλάδα - Βέλγιο

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ / ÅËËÁÄÁ - ÅÓÈÏÍÉÁ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ / ÅËËÁÄÁ - ÅÓÈÏÍÉÁ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατάμεστο θα είναι το "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής (3/9), καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Εθνικής με το Βέλγιο.

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της στο δρόμο προς το Μουντιάλ 2018, η Εθνική Ελλάδας θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της! Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/9) με το Βέλγιο εξαντλήθηκαν και ως εκ τούτου, το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι κατάμεστο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι πριν από λίγη ώρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Βέλγιο, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Εκ μέρους των διεθνών παικτών, ευχαριστούμε ειλικρινά όλες και όλους σας για την έμπρακτη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς της να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Παρακαλούνται θερμά οι φίλες και οι φίλοι της Εθνικής Ομάδας να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία τους από συνωστισμό κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ