ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκπληκτικό γκολ του Θυμιάνη με τακουνάκι με την Εθνική Παίδων

Εκπληκτικό γκολ του Θυμιάνη με τακουνάκι με την Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων γνώρισε την ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη της Σερβίας σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία αλλά το 1-0 από τον Θυμιάνη με τακουνάκι αλά Ιμπραχίμοβιτς ήταν αυτό που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. (VIDEOS)

Ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι το οποίο θύμισε τέρματα που έχει πετύχει στο παρελθόν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης στην ήττα της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σερβίας με 3-2 την Τρίτη το μεσημέρι.

Ο αμυντικός της Ξάνθης έβαλε μπροστά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ένα εκπληκτικό τακουνάκι το οποίο άφησε άγαλμα τον γκολκίπερ των Σέρβων.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι ενώ το 2-1 για την Εθνική Ελλάδος έκανε ο Μαυρουδής μετά από πίεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι Σέρβοι έφεραν το ματς στα ίσια μετά από κεφαλιά στο 71' με τον Μίτροβιτς και πήραν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ από τον Νοβάκοβιτς με τη μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία.

Να σημειώσουμε ότι η ήττα αυτή ήταν αναίμακτη για την Εθνική Ελλάδας καθώς τόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσο και η Σερβία είχαν εξασφαλίσει από πριν τη πρόκριση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ