ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Είναι τελικός, πρέπει να νικήσουμε"

"Είναι τελικός, πρέπει να νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Οι Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Ακτή Ελεφαντοστού. Διαβάστε τι είπαν (video).

Το... στίγμα ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Ακτή Ελεφαντοστού έδωσαν οι Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Οι δυο διεθνείς άσοι αναφέρθηκαν στη μάχη με τους Ιβοριανούς, όπου η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού είπε πως είναι ένας τελικός και πρέπει να νικήσουμε, ενώ ο φορ της Φούλαμ αναφέρθηκε και στο εκτελεστικό κομμάτι, που αποτελεί τη δική του δουλειά μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα, μίλησε και το βαθμό ετοιμότητάς του.

"Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Μακάρι να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά", είπε αρχικά ο Μήτρογλου, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό να συνεχίζει: "Το σημαντικό είναι η δική μας ομάδα. Η Ακτή έχει δυνατή ομάδα και καλούς παίκτες. Για εμάς είναι τελικός. Πρέπει να νικήσουμε".

Για το ματς με την Ακτή και τον βαθμό ετοιμότητάς του, ο Μήτρογλου, σχολίασε: "Το έχουμε ξανακάνει. Θα ακούσουμε τι θα μας πει ο προπονητής. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Η Ακτή έχει δυνατούς παίκτες όπως ο Ντρογκμπά. Αύριο θα κάνω προπόνηση και θα δω σε τι κατάσταση είμαι. Αύριο θα μπω κανονικά. Αισθάνομαι πολύ καλά για να παίξω κόντρα στην Ακτή".

Με τη σειρά του, ο Χολέμπας είπε: "Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα με την Ιαπωνία που παίξαμε και με 10 παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη. Στο ματς με την Κολομβία δεν παίξαμε καλά. Δεν παλέψαμε, δεν τα δώσαμε όλα. Δεν μπήκαμε καλά. Στην αποβολή του Κατσουράνη, δείξαμε πίστη. Τώρα η τύχη είναι στα χέρια μας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μπούμε για τη νίκη".

Για το κομμάτι του γκολ ρωτήθηκε ο Μήτρογλου και απάντησε λακωνικά ότι "είναι στο πρόγραμμα να μην σκοράρεις. Με λίγο τύχη θα σκοράρουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ