ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δουβίκας: "Θεωρώ πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση"

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με δύο γκολ του Δουβίκα η Εθνική Νέων πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Τσεχίας με 3-2 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο παιχνίδι με την Πολωνία. Τι δήλωσε ο νεαρός φορ του Αστέρα.

Με δύο γκολ του Δουβίκα και ένα του Γκαργκαλατζίδη, η Εθνική μας Ομάδα Νέων (U-19) πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Τσεχίας με 3-2 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο τελευταίο της παιχνίδι με την Πολωνία. Ο Δουβίκας δήλωσε για τη νίκη επί της Τσεχίας:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στο ποιος είχε πιο καθαρό μυαλό. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε από μια αδράνεια στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και πήραμε προβάδισμα αρκετά νωρίς.

Παρότι δεχθήκαμε πάλι την ισοφάριση, αντιδράσαμε άμεσα και φτάσαμε στη νίκη. Το τρίτο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Πολωνία διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Εμείς όπως πάντα θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας και θεωρώ πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση".

Για τον ίδιο όμιλο η διοργανώτρια Ιταλία, σε ένα χορταστικό ματς, νίκησε 4-3 την Πολωνία και εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ