ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διπλό χτύπημα από Δουβίκα, 3-2 η Εθνική Νέων την Τσεχία

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Εθνική Νέων έχοντας τον Τάσο Δουβίκα σε εξαιρετική μέρα επικράτησε με 3-2 της Τσεχίας στο δεύτερο ματς της για τον 3ο όμιλο της Elite Round.

Δείχνοντας το καλό της πρόσωπο η Εθνική Νέων επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου της Τσεχίας με 3-2 έχοντας τον Τάσο Δουβίκα σε εξαιρετική μέρα. Ο επιθετικός του Αστέρα σημείωσε δυο τέρματα και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη νίκη.

Δεν ήταν αρκετή όμως καθώς σε συνδυασμό με την επικράτηση της Ιταλίας επί της Πολωνίας με 4-3 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποκλείστηκε καθώς μόνο ο πρώτος περνάει στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου και η Εθνική παρατάχθηκε με αλλαγές σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία.

Η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 12' με τον Γκαργκαλατζίδη, ενώ η Τσεχία ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Χαϊντενράιχ. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 47' η εθνική είχε δοκάρι με τον Δουβίκα, ο οποίος στο 54' σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-1. Η Τσεχία είχε και αυτή δοκάρι με τον Βάις στο 58' ενώ το 2-2 έγινε στο 69' από τον Ζίτνι.

Η Εθνική Ελλάδας όμως δεν τα παράτησε και συνέχισε να ψάχνει το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε μόλις ένα λεπτό μετά το γκολ που δέχθηκε καθώς στο 70' ο Δουβίκας και πάλι χρίστηκε σκόρερ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Στεργιάκης, Λύρατζης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (77΄ Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπετσής (55΄ Γιούσης), Γκαργκαλατζίδης (86΄ Μπαλογιάννης).

ΤΣΕΧΙΑ (Λούμπος Κόζελ): Μπατσκόφσκι, Κάνταρ, Χαϊντενράιχ, Μάρες, Σαντίλεκ, Ρούσεκ, Ντουντλ, Κρέιτσι (46΄ Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61΄ Στούρσα), Ντρχαλ (80΄ Σίπεκ).

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ
Ιταλία 6 2 (6-3)
Ελλάδα 3 2 (3-4)
Τσεχία 1 2 (2-3)
Πολωνία 1 2 (3-4)

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Ελλάδα-Ιταλία 0-2
Τσεχία-Πολωνία 0-0

24/3
Τσεχία-Ελλάδα 2-3
Ιταλία-Πολωνία 4-3

27/3
16:30 Ιταλία-Τσεχία
16:30 Πολωνία-Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ