ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διεθνείς σε Μάνταλο: "Σε περιμένουμε στη Ρωσία"!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ευχήθηκαν περαστικά στον άτυχο μεσοεπιθετικό και τον ενημέρωσαν πως τον περιμένουν στη... Ρωσία.

O σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου στιγμάτισε την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε θλίψη και στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας, αφού ο Μάνταλος αποτελούσε βασικό στέλεχός της στα προκριματικά. Αποτέλεσμα, οι παίκτες της Εθνικής να προχωρήσουν σε μία δήλωση στήριξης του διεθνή ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, τον ενημέρωσαν πως τον περιμένουν στα γήπεδα της... Ρωσίας.

"Λυπούμαστε ειλικρινά για την άτυχη στιγμή του Πέτρου, η οποία θα τον κρατήσει εκτός των αγώνων μας με την Κροατία. Σημασία έχει να επιστρέψει δυνατός και ελπίζουμε να έχουν πάει όλα καλά για την ομάδα μας, έτσι ώστε να είναι μαζί μας στην αποστολή για την Ρωσία. Σε περιμένουμε!", αναφέρει η δήλωση των διεθνών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ