ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαθέσιμος ο Δώνης για τον αγώνα με την Κύπρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Τάσος Δώνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον μέσο γλουτιαίο μυ και τέθηκε στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για την αναμέτρηση με την Κύπρο (07/10, 21:45).

Ευχάριστα νέα για την Εθνική και τον Μίχαελ Σκίμπε, καθώς ο Τάσος Δώνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον μέσο γλουτιαίο μυ και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Κύπρο (07/10, 21:45).

Ο Δώνης αντιμετώπιζε ενοχλήσεις απ' τη Γερμανία, έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση, αλλά εν τέλει το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό. Το πιθανότερο είναι πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα τον αφήσει στον πάγκο κι ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ