ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαμαντόπουλος για Εθνική: "Τα μεταξωτά βρακιά"

Διαμαντόπουλος για Εθνική: "Τα μεταξωτά βρακιά"
EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος μιλά έξω από τα δόντια, φέρνει προ των ευθυνών τους, την ΕΠΟ, τον Αναστασιάδη, αλλά και τους διεθνείς που έφτασαν στο σημείο αντί να παίζουν μπάλα, να μιλάνε και κάνουν εισηγήσεις

Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι απογοητευτική μετά την ήττα από την Αρμενία ( 2-3 ) και μοιάζει να έχει φτάσει στο απροχώρητο . Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 την κατάσταση, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

"Όλα ξεκινάνε από ένα απίστευτο θράσος που έχουμε ως λαός και κάποιες φορές μας γυρίζει μπούμερανγκ και όποτε πηγαίνουμε στην Εθνική ποδοσφαίρου η υπόθεση γίνεται σαλάτα και αχταρμάς, γιατί πιστεύω ότι ο Έλληνας δεν έχει μάθει να αγαπάει την Εθνική. Νομίζω ότι η Εθνική Ομάδα του Έλληνα είναι τελικά μόνο η ομάδα του 2004" σχολίασε αρχικά ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3.

Ακολούθως, ο Παντελής Διαμαντόπουλος πρόσθεσε με νόημα: " Αν αυτό το σύνολο δεν ήταν Εθνική ομάδα και ήταν ένα σωματείο θα είχε γίνει 8ος Παγκόσμιος πόλεμος. Όπου έχει εμπλακεί η Ομοσπονδία με την Εθνική τα έχει κάνει σαλάτα. Είτε με τους σουρταφέρτες που επέστρεψαν και έχουν άποψη, είτε με το θέμα του γηπέδου, όπου το αποτέλεσμα ήταν μετά από πείσματα, νάζια, οπαδισμούς και όλα αυτά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίζει στο χειρότερο γήπεδο που υπάρχει στην χώρα. Μέσα σε ένα βράδυ έβαλαν προπονητή τον Αναστασιάδη, έτσι γιατί κάποιοι γούσταραν και ξέρουμε ποιοι είναι.

Εμένα η γνώμη μου, ανεξαρτήτως Αναστασιάδη, είναι ότι οι εθνικές ομάδες χρειάζονται για προπονητές, ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να πλοιρούν δύο προϋποθέσεις: Να είναι τέλειοι διαχειριστές και να έχουν ένα βαρύ όνομα, που θα εμπνέει σεβασμό για να μην κουνιούνται οι παίκτες".

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ότι χρειάζονται αλλαγές, τόνισε: " Αν οι παίκτες μπορούσαν να πορευτούν όλοι μαζί, τότε θα μπορούσαν και να φάνε έναν προπονητή. Από την στιγμή που ο καθένας μπορεί να φτιάξει και ένα οικόπεδο, η ομάδα έχει πρόβλημα. και οι παίκτες δεν είναι για να κάνουν εισηγήσεις. Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και ξαναμιλάμε. Τώρα που θα βάλουν σαγιονάρες, αντηλιακό και θα πάνε στα νησάκια και θα βγάζουν φωτογραφίες και καλά θα κάνουν, να ξέρουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους δεν φταίει αποκλειστικά και μόνο ο Αναστασιάδης. Γιατί ναι, δε κάνει για προπονητής της ομάδας μας, αλλά όποιος πιστεύει ότι φταίει μόνο αυτός, έχει πάρει σίγουρα διαζύγιο με το άθλημα.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το εξής: Αυτή η Ομοσπονδία μας αξίζει. Αυτός ο προπονητής μας αξίζει. Αυτοί οι παίκτες μας αξίζουν. Αυτοί σου αξίζουν, γιατί αυτούς έχεις. Δυστυχώς δε μπορείς να φέρεις ούτε τον Χούμελς, ούτε τον Σαλάχ, ούτε τον Πογκμπά".

Ακούστε ο ηχητικό απόσπασμα με το σχόλιο του Παντελή Διαμαντοπουλου από την εκπομπή "Το 10 το κακό":

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ