ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δέκα ταλαντούχοι παίκτες της Εθνική Παίδων που αξίζει να προσέξετε

Δέκα ταλαντούχοι παίκτες της Εθνική Παίδων που αξίζει να προσέξετε

Το Sport24.gr "χαρτογράφησε" την Εθνική Παίδων που προκρίθηκε στο EURO 2019 και στέκεται/παρουσιάζει δέκα παίκτες της, που ήδη έχουν τραβήξει τα βλέμματα και προκαλέσει συζήτηση γύρω από το όνομά τους

Η Εθνική Παίδων θα δώσει το παρών στις αρχές Μαΐου στην Ιρλανδία, για να πάρει μέρος στα τελικά του EURO 2019. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα, ανεξαρτήτου ηλικίας, που την τελευταία 2ετία θα πάρει μέρος σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Μάλιστα την Πέμπτη έμαθε τους τρεις αντιπάλους που θα βρει απέναντι της στον 1ο όμιλο.

Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία για την "γαλανόλευκη" που την χρειαζόταν καθώς τα τελευταία χρόνια τα μικρότερα κλιμάκια δεν είχαν να επιδείξουν σπουδαίες προκρίσεις. Με τελευταίο "κτύπημα" τον πρόσφατο αποκλεισμό της Εθνικής Νέων, στην Αγγλία...

Για να φτάσει στο EURO 2019 η Εθνική Παίδων, χρειάστηκε να περάσει από δυο προκριματικές φάσεις, με το Νίκο Κεχαγιά να έχει στο ρόστερ του 27 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 26 αγωνίστηκαν τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι.

Το Sport24.gr με βάση τις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού επιχειρεί να χαρτογραφήσει την Εθνική Παίδων και σας παρουσιάζει 10 από τους 27 ποδοσφαιριστές που φαίνεται να έχουν καταφέρει να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

Άλλωστε κατά γενική ομολογία η συγκεκριμένη φουρνιά διέπεται από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αν δείξουν τη δέουσα προσοχή και δουλειά στο μέλλον μπορούν να κάνουν σπουδαία επαγγελματική καριέρα. Και εννοείται βέβαια πως κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει να ξεπεταχτούν κι άλλοι από την εν λόγω ομάδα και να ξεπεράσουν το Top 10 που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Παίδων στην Elite Round είναι γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 2002. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ολυμπιακός τον απέκτησε (από τον Πλατανιά) έχοντας αξιολογήσει πως είναι μέσα στους ταλαντούχους τερματοφύλακες της ηλικίας του.

Ο Τζολάκης την περσινή σεζόν αν και μόλις 16 ετών αγωνιζόταν με την Κ20 της ομάδας των Χανίων ενώ έπαιρνε μέρος και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας (που ήταν στην Super League). Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" προτίμησαν να πάνε στην επένδυση του Τζολάκη ακυρώνοντας την συμφωνημένη μεταγραφή του 19χρονου Αντώνη Στεργιάκη από την Σλάβια Σόφιας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Tzolakis, Olympiacos (eurokinissi) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο ο Ολυμπιακός πρόλαβε κυριολεκτικά στη στροφή δυο ομάδες της ιταλικής Serie A που ήθελαν και είχαν κάνει πρόταση στον Τζολάκη! Με το που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2018, ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας ενώ στη διάρκεια της σεζόν έχει προπονηθεί αρκετές φορές υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Ο Τζολάκης ο οποίος είναι 1,90μ.μ. στο παρελθόν έχει περάσει δοκιμαστικά σε Άγιαξ και Γκενκ. Στην Εθνική Παίδων ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού πήρε τη θέση του έτερου "ερυθρόλευκου" γκολκίπερ, Ηλία Καραργύρη, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή της Elite Round.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων στα ματς της Elite Round είναι γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου 2002 και ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2015. Ο Παναγιώτου ο οποίος έχει γεννηθεί στα Γιάννινα είναι ένας πολυσύνθετος μεσοαμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως "κόφτης" όσο και ως στόπερ.

Στα ματς της Elite Round ήταν βασικός και αναντικατάστατος ενώ συνολικά έπαιξε σε τέσσερα από τα έξι παιχνίδια στις δυο φάσεις που προηγήθηκαν μέχρι την πρόκριση στα τελικά.

Τη φετινή σεζόν στην Κ17 του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί τόσο στην άμυνα όσο και τη μεσαία γραμμή και συνολικά μετράει 14 παρουσίες με 3 γκολ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Είναι ο ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Εθνικής Παίδων που αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού (Σάλκε). Γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 2002 στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται για τον μικρό αδερφό του Βαγγέλη Παυλίδη που παίζει μαζί με τον Βρουσάι στην Βίλεμ.

Ο 16χρονος Παυλίδης μπορεί να παίξει ως αριστερό στόπερ και ως αριστερό μπακ αλλά στην Εθνική Παίδων αποτελεί την κολόνα - στόπερ που χρησιμοποιεί ο Νίκος Κεχαγιάς. Είναι μάλιστα ένας εκ των δυο παικτών που είχαν το απόλυτο σε χρόνο συμμετοχής στην προκριματική φάση και την Elite Round.

Ο Παυλίδης πήγε στη Σάλκε από τους «Μπέμπηδες 2000» το καλοκαίρι του 2017 αφού δοκιμάστηκε στους "Βασιλικούς Μπλέ" και έπεισε για τις ικανότητες του. Μάλιστα δεν το σκέφτηκε παραπάνω για να πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί τόσο μικρός αφου είχε προηγηθεί, με το ίδιο... δρομολόγιο ο αδερφός του, που πήγε επίσης στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Μπόχουμ (από αυτή δόθηκε δανεικός τον Γενάρη στην Βίλεμ).

Εκείνο το διάστημα για την περίπτωση του τότε 15χρονου αμυντικού είχαν ενδιαφερθεί και αρκετοί ελληνικοί σύλλογοι αλλά ο Παυλίδης προτίμησε/επέλεξε να πάει στο εξωτερικό.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ

Ο νεαρός μέσος μετράει με την Παίδων το απόλυτο σε συμμετοχές σε προκριματική φάση και Elite Round, είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 2002 και ανήκει (και αυτός) στον ΠΑΟΚ. Εντάχθηκε στον Δικέφαλο το 2012 προερχόμενος από τον "αιώνιο" αντίπαλο, τον Άρη. Το πιο εντυπωσιακό; Ο πατέρας του είχε διατελέσει πρόεδρος στους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης!!

Αγωνιστικά ο Καραμπέρης είναι και αυτός ένας ταλαντούχος μέσος ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό αλλά και ως επιθετικό χαφ με κύριο χαρακτηριστικό του ότι μπορεί να βοηθάει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ομάδας του από πίσω με σωστό τρόπο χρησιμοποιώντας την καλή τεχνική που διαθέτει.

Την φετινή σεζόν ο μέσος του ΠΑΟΚ μετράει 12 συμμετοχές, όλες ως βασικός, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ

Είναι ένας εκ των δυο μικρότερων που μετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Παίδων καθώς γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2003. Ο 16χρονος μέσος αγωνίζεται ως αριστερός χαφ εξτρέμ και ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2013, όταν αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Όσοι τον έχουν δει σημειώνουν πως μελλοντικά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο αριστερό μπακ χαφ εκμεταλλευόμενος τη σωματοδομή του, την τεχνική του κατάρτιση και φυσικά το αριστερό του πόδι. Τη φετινή σεζόν στην Κ17 του ΠΑΟΚ μετράει δέκα συμμετοχές με 5 γκολ και τρεις ασίστ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΑΤΟΥΝΗΣ

Αποτελεί το δεύτερο μέλος της Εθνικής Παίδων που αγωνίζεται στο εξωτερικό, με τον γεννημένο στις 26 Ιανουαρίου 2002 ποδοσφαιριστή να ανήκει από το καλοκαίρι του 2018 στη Σαμπντόρια. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος μέσος ο οποίος παίζει εξίσου καλά και ως στόπερ, είχε από μικρός βγάλει φήμη στην διεθνή πιάτσα των σκάουτς ως αυθεντικό ταλέντο, με την Ιντερ να τον "σκανάρει" μεθοδικά ενώ είχαν ενδιαφερθεί ουσιαστικά τόσο η Αταλάντα όσο και η Μπενφίκα. Εν τέλει όμως η Σαμπντόρια ήταν αυτή που έκανε δικό της τον διεθνή μέσο στις 30 Αυγούστου 2018.

Δέκα ταλαντούχοι παίκτες της Εθνική Παίδων που αξίζει να προσέξετε

Στον Σιατούνη ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού είχε προταθεί συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 αλλά τελικά ο ίδιος και η οικογένεια του επέλεξαν την επιλογή του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Σαμπντόρια, όπου μάλιστα έχει εξαιρετική παρουσία στη διάρκεια της σεζόν με την ομάδα τη Γένοβα, στο πρωτάθλημα της Πριμαβέρα (16 συμμετοχές/2 γκολ). Μάλιστα ενδεικτικό του πόσο τον πιστεύουν, είναι πως τον έχουν καλέσει/ανεβάσει σε προπονήσεις και της πρώτης ομάδας!

Στην Εθνική Παίδων ο Σιατούνης είναι βασικός και αναντικατάστατος αφού έπαιξε και στα 6 ματς της προκριματικής φάσης και της Elite Round.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Είναι ο μικρότερος των 27 ποδοσφαιριστών αυτής της ομάδας καθώς έχει γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2003. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος ακόμα δεν έχει κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας του ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στην "ερυθρόλευκη" ακαδημία τα τελευταία χρόνια.

Ο Λιάτσος αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της Elite Round και αυτό που τον διακρίνει είναι η τεχνική του κατάρτιση και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια τόσο το δεξί όσο και το αριστερό πόδι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από την επίθεση ενώ όσοι τον έχουν δει να αγωνίζονται στέκονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Δεν είναι τυχαίο πως συχνά στου Ρέντη την τρέχουσα σεζόν, σε αγώνες της Κ17 του Ολυμπιακού, έχουν εντοπιστεί πολλοί σκάουτς ξένων ομάδων για χάρη του. Ήδη έχει δημιουργήσει φήμη για το ταλέντο του στις πιάτσες του εξωτερικού...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΡΟΣΔΗΣ

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ανήκει στον ΠΑΟΚ, με το νεαρό αμυντικό μέσο να είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 2002. Ο 17χρονος Γρόσδης, ο οποίος έπαιξε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια της προκριματικής φάσης αλλά και στην Elite Round βρίσκεται στον Δικέφαλο από το 2014 και προέρχεται και αυτός από τον "αιώνιο" αντίπαλο, Άρη (όπως και ο Καραμπέρης).

Ο Γρόσδης αγωνίζεται αμυντικό χαφ και διακρίνεται και για τη σωματοδομή του αλλά και το δυναμισμό που βγάζει στο παιχνίδι του. Μπορεί να ανταποκριθεί και ως επιθετικό χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και επίσης χαρακτηρίζεται από την οξυδέρκεια του στη διάρκεια των αγώνων.

Ο 17χρονος μέσος που μετράει δώδεκα ματς τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σκόραρε στα τρία, έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" ως το 2021

ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΝΙ

Ο επιθετικός του Ατρόμητου είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 2002 και μπορεί να μην ήταν στις επιλογές του Νίκου Κεχαγιά για την αποστολή της Elite Round αλλά αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην προκριματική φάση και έχει καταφέρει κάτι μοναδικό τη φετινή σεζόν: είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2002 που στη διάρκεια της σεζόν πραγματοποίησε ντεμπούτο με ομάδα Super League.

Συγκεκριμένα έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στην αναμέτρηση Κυπέλλου του Ατρόμητου με τη Θύελλα Καμαρίου, όταν μπήκε αλλαγή και έπαιξε για 24 λεπτά στο 8-0 της ομάδας του Περιστερίου. Ο αλβανικής καταγωγής Σάνι ανακαλύφθηκε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και πριν από τρία χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν από δύο χρόνια, όταν ο Ρονάλντο αγωνιζόταν στην Κ15 του Ατρομήτου, η Αταλάντα που τον "σκάναρε" εκείνη την περίοδο, ζήτησε την άδεια να τον δοκιμάσει στην Ιταλία. Με τους Περιστεριώτες να αφήνουν τον Σάνι να ταξιδέψει στο Μπέργκαμο προκειμένου να πάρει μέρος στο τράιαλ της Αταλάντα. Όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο κάνουν λόγο για έναν χαρισματικό επιθετικό με ευχέρεια να σκοράρει με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθεί η Ραπίντ Βιέννης ενώ αν μείνει και την νέα σεζόν ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, σίγουρα θα του δώσει ευκαιρίες, πιθανότατα θα τον πάρει και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Ο βασικός σέντερ φορ της Εθνικής Παίδων, γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 2002, αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Χρήστος Τζόλης ανήκει στον ΠΑΟΚ και ήταν ο παίκτης που πέτυχε και τα πέντε γκολ της Εθνικής τόσο στην προκριματική φάση όσο και στην Elite Round!!

Έχει έφεση στο σκοράρισμα και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως τη φετινή σεζόν μετράει σε14 εμφανίσεις με την Κ17 του ΠΑΟΚ 18 τέρματα αλλά και τέσσερις ασίστ. Με ύψος 1,69 είναι ένας ποδοσφαιριστής ταχυδυναμικός, με χαμηλό κέντρο βάρους, γρήγορος με την μπάλα, που μπορεί να αγωνιστεί όχι μόνο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα δύο άκρα.

ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ARHS - PAOK / NEOI K17 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2015 όταν η ομάδα Κ-13 του Δικέφαλου συμμετείχε στο τουρνουά "Λέναρντ Γιόχανσον" στη Σουηδία... έβγαλε μάτια με 11 γκολ σε πέντε παιχνίδια, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα ακόμη και του σκάουτ της Μπαρτσελόνα, Ντένις Σίλβα.

27 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ 10 ΟΜΑΔΕΣ

Στο ρόστερ της Εθνικής Παίδων στην προκριματική φάση και την Elite Round μετείχαν 27 ποδοσφαιριστές από δέκα διαφορετικούς συλλόγους. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοκαθεδρία με εννιά παίκτες και τον ακολούθησε ο ΠΑΟΚ με επτά. Τρεις ποδοσφαιριστές είχε ο Παναθηναϊκός και δυο η Ξάνθη ενώ από έναν διεθνή οι Σάλκε, Σαμπντόρια, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας, Παναιτωλικός και Ατρόμητος. Εντύπωση ασφαλώς προκαλεί το γεγονός πως δεν υπάρχει εκπρόσωπος από την ΑΕΚ!

Το απόλυτο με έξι παιχνίδια και μάλιστα έξι 90λεπτα είχαν μόλις δυο ποδοσφαιριστές. Ο Αβεντισιάν του ΠΑΟΚ και ο Παυλίδης της Σάλκε ενώ πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Τζόλης πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ της Εθνικής Παίδων και στις δυο προκριματικές φάσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

Λετονία – Ελλάδα 1-1 (32' Λαγκούνς/78' Τζόλης)
Ελλάδα – Μολδοβία 1-0 (25' Τζόλης)
Ελλάδα – Βέλγιο 0-3 (45' Ελ Χατζ, 50-79' Ιντούμπο-Μουζάμπο)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ELITE ROUND

Ισπανία – Ελλάδα 2-0 (66' Βαλέρα, 72' Γκόμες)
Ουκρανία – Ελλάδα 0-1 (57' Τζόλης)
Ελλάδα – Κόσοβο 2-0 (19'-42' Τζόλης)

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜ. ΓΕΝ. ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
T Καραργύρης Ηλίας 29/06/02 Ολυμπιακός 3
T Μπαλωμένος Κωνσταντίνος 11/03/02 ΠΑΟΚ -
Τ Τζολάκης Κωνσταντίνος 08/11/02 Ολυμπιακός 3
Α Μανίσογλου Γεώργιος 18/02/02 Ξάνθη 5
A Τσάβος Άγγελος 07/06/02 Ολυμπιακός 5
A Λαζαρίδης Κωνσταντίνος 26/12/02 Παναθηναϊκός 1
A Παναγιώτου Παναγιώτης 16/01/02 ΠΑΟΚ 4
A Ασλανίδης Κυριάκος 11/03/02 Ολυμπιακός 3
Α Παυλίδης Βασίλειος 04/09/02 FC SCHALKE 6
Α Αβεντισιάν Αβέντις 17/08/02 ΠΑΟΚ 6
Μ Καραμπέρης Θωμάς 29/01/02 ΠΑΟΚ 6
Μ Γροσδάνης Παύλος 03/04/02 ΠΑΣ Γιάννινα 1
Μ Λιάτσος Χρήστος 01/09/03 Ολυμπιακός 3
M Λιακόπουλος Κωνσταντίνος 30/01/02 Παναθηναϊκός 1
Μ Γρόσδης Βασίλειος 17/01/02 ΠΑΟΚ 5
M Μιχόπουλος Αθανάσιος 20/01/02 Αστέρας 2
Μ Σιατούνης Αντώνιος 26/01/02 Sampdoria 6
Μ Ανθουλάκης Γεώργιος 10/08/02 Παναθηναϊκός 2
M Γεωργακόπουλος Ηλίας 18/02/02 Ολυμπιακός 2
Μ Ντότης Βασίλειος 08/02/02 Ολυμπιακός 3
Μ Μπελεβώνης Χρήστος 29/07/02 Παναιτωλικός 1
Μ Αρσενίδης Δημήτριος 18/06/02 Ολυμπιακός 3
Μ Καράκουτης Ιωάννης 02/02/03 ΠΑΟΚ 3
Ε Σουρλής Βασίλειος 16/11/02 Ολυμπιακός 6
Ε Τζόλης Χρήστος 30/01/02 ΠΑΟΚ 6
Ε Σάνι Ρονάλντο 29/03/02 Ατρόμητος Αθ. 2
Ε Κοτόπουλος Νεκτάριος 12/09/02 Ξάνθη 3
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ