ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανιήλ: "Το επίπεδο της Εθνικής δεν είναι για μεγάλα πράγματα"

Δανιήλ: "Το επίπεδο της Εθνικής δεν είναι για μεγάλα πράγματα"
EUROKINISSI

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Δανιήλ, με αφορμή την Εθνική ομάδα και το ντέρμπι Άρη- ΠΑΟΚ. Για την γαλανόλευκη ανέφερε πως δεν είναι για μεγάλα πράγματα.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «FAIR PLAY FM 96.1» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Δανιήλ, με αφορμή την Εθνική ομάδα και το ντέρμπι Άρη- ΠΑΟΚ. Για την γαλανόλευκη ανέφερε πως δεν είναι για μεγάλα πράγματα.

Για την Εθνική: «Πιστεύω το επίπεδο της Εθνικής δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν μπορούμε να προσδοκούμε μεγάλα πράγματα από αυτή την ομάδα. Δεν νομίζω ότι για αυτό φταίει μόνο ο προπονητής και οι παίκτες. Πιστεύω ότι το επίπεδο έχει χαμηλώσει αρκετά από την στιγμή που παίκτες όπως ο Πέλκας και Λιμνιός δεν μπορούν να πάρουν την Εθνική στα πόδια τους.

Νομίζω υστερούμε πάρα πολύ στην αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού. Δεν έχουμε πλέον αυτούς τους παίκτες υψηλών προδιαγραφών γιατί παίζουν πολλοί ξένοι στο πρωτάθλημα. Θεωρώ κάθε προπονητής επιλέγει σύμφωνα με το καλό της ομάδας του. Η Εθνική θα γίνει πολύ καλύτερη εάν προωθήσουμε νέα παιδιά. Νομίζω η Εθνική θα πρέπει να ανανεωθεί».

Για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την πόλη Είναι και οι δυο πολύ μεγάλες ομάδες. Θα είναι μια γιορτή για την πόλη. Ελπίζω οι φίλαθλοι να έχουν μια καλή συμπεριφορά και να μην υπάρχουν προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ γράφει μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του με τις φετινές του επιδώσεις. Έχει μια πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον προπονητή που έχει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Εγώ συγχαίρω αυτή την προσπάθεια. Αυτοί οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον τις Εθνικής ομάδας. Ο Δώνης κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να αποδώσει αυτή η προσπάθεια. Εκτιμώ πολύ τον Δώνη σαν προπονητή. Για έμενα είναι ο κορυφαίος Έλληνες προπονητής».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι αρκετά καλή. Ο Ουζουνίδης κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει μια μαχητικότητα και αξιοποιεί πάρα πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας. Είναι παθιασμένος με την δουλειά του και το αυτό φαίνεται στο τρόπο που παίζει η ομάδα».

Τέλος, πρόσθεσε: « Μακάρι να μπορέσει να ανέβει και ο Ηρακλής άλλα και ο Απόλλων Καλαμαριάς για να γίνει η Θεσσαλονίκη πιο ανταγωνιστική».

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ