ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αυτά τα δυο φιλικά συζητά να κλείσει η Εθνική τον Μάρτιο

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε συζητήσεις για δυο φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας τον προσεχή Μάρτιο. Διαβάστε πού και με ποιους αντιπάλους.

Το UEFA Nations League ξεκινά τον Σεπτέμβριο, ενώ τα προκριματικά για το Euro 2020 τον Μάρτιο του 2019. Εν ολίγοις, αργούν αρκετά ακόμα οι επίσημες υποχρεώσεις για την Εθνική μας ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ως τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας.

Τον προσεχή Μάρτιο υπάρχει κενό διάστημα για τις εθνικές ομάδες και η ΕΠΟ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για δυο φιλικούς αγώνες. Απ' αυτά τα φιλικά, η Ομοσπονδία θέλει να εχει και οικονομικά οφέλη, επομένως στοχεύει στο καλύτερο δυνατό deal, ενώ πρέπει να υπάρξει συνεννοηση και προγραμματισμός με τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε, για τους αντιπάλους μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θέλει να φέρει την Ελβετία στην Ελλάδα για μια φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί μακριά από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", που δεν θα είναι πλέον η έδρα της "γαλανόλευκης", ενώ είναι κοντά στο να κλείσει και φιλικό στην Ελβετία με αντίπαλο την Αίγυπτο.

Θυμίζουμε ότι και οι δυο αυτές ομάδες έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επομένως θα είναι δυο πολύ δυνατά τεστ. Επαναλαμβάνουμε ότι ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές και απομένουν να γίνουν ακόμα κάποιες συζητήσεις, προτού υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ