ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αυγενάκης: "Το ωραιότερο παραμύθι κι ας μην αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, χαρακτήρισε ως το "ωραιότερο παραμύθι" την κατάκτηση του Euro 2004 πριν από 16 χρόνια, τόνισε ωστόσο δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε και μπορούσε.

Kαι όμως πέρασαν 16 χρόνια. Από τότε που ο Θοδωρής Ζαγοράκης έπαιρνε το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2004 από τα χέρια του τότε προέδρου της UEFA, Λέναρντ Γιόχανσον, και το σήκωνε με καμάρι και υπερηφάνεια στον ουρανό της Λισσαβώνας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στην μεγάλη επέτειο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χαρακτήρισε την κατάκτηση ως "μοναδικό αθλητικό έπος, "μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έκπληξη" και "ωραιότερο παραμύθι", αν και τόνισε ότι δεν "αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε και μπορούσε, μεταμορφώνοντας την εγχώρια κατάσταση...". Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησής του:

"(Ανα)γεννημένοι την 4η Ιουλίου Μοναδικό αθλητικό έπος @EURO2004Greece, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έκπληξη στην ιστορία @gr_legends_2004. Το ωραιότερο παραμύθι θα μένει αξέχαστο κι ας μην αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε και μπορούσε, μεταμορφώνοντας την εγχώρια κατάσταση...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εθνική Ελλάδας: Όταν σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ