ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ατομικό για Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη στην προπόνηση της Εθνικής

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόνοι τους γυμνάστηκαν την Τρίτη οι Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης και η συμμετοχή τους στο ματς της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση επί κροατικού εδάφους.

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στην Αθήνα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Κροατία με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης και να μην γυμνάζονται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη στην Κροατία και αν τα καταφέρουν θα βρίσκονται στη διάθεση του Σκίμπε για το ματς της Πέμπτης. Χωρίς να αποκλείεται ο Γερμανός τεχνικός να τους περιμένει μέχρι και λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Κροάτες.

Μόνος του την Τρίτη γυμνάστηκε και ο Κουρμπέλης με τον Σκίμπε να βλέπει ένα ακόμα πρόβλημα να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα.

Το μόνο θετικό νέο ήταν η συμμετοχή στην προπόνηση της Τρίτης του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος την Δευτέρα δεν είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Ο νεαρός αμυντικός έδειξε να είναι απολύτως καλά και έτοιμος να προσφέρει στο παιχνίδι με τους Κροάτες.

Τα μέλη της αποστολής το βράδυ της Τρίτη θα δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου και την Τετάρτη το πρωί, στις 11:00, θα αναχωρήσουν με προορισμό το Ζάγκρεμπ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ