ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απρόοπτο με Σάμαρη στο αεροδρόμιο και... βοηθό τον Ζέκα

Απρόοπτο με Σάμαρη στο αεροδρόμιο και... βοηθό τον Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ανδρέας Σάμαρης έχασε το διαβατήριό του στο αεροδρόμιο του Σαράγεβο και ο Κάρλος Ζέκα έμεινε πίσω για να τον βοηθήσει να το βρουν. Ο μέσος της Μπενφίκα δεν έφυγε με το πούλμαν της ομάδας για το ξενοδοχείο.

Ο Ανδρέας Σάμαρης ταξίδεψε με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στη Βοσνία, θέλοντας να βρεθεί δίπλα στους συμπαίκτες του στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ, αν και ήταν εκτός αποστολής. Το ίδιο έπραξαν βέβαια και οι υπόλοιποι που δεν αγωνίζονταν, δείγμα του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αποστολή στη Ζένιτσα: Νίκος Συριώδης

Δεν περίμενε όμως ο διεθνής μέσος της Μπενφίκα ότι θα υπάρξει ένα απρόοπτο και μια ταλαιπωρία που σίγουρα δεν υπολόγιζε. Τι συνέβη; Έχασε το διαβατήριό του στο αεροδρόμιο του Σαράγεβο, αφού πρώτα είχε περάσει τον σχετικό έλεγχο. Για περίπου ένα 20λεπτο το έψαχνε όπου μπορούσε να φανταστεί ότι είχε πέσει, ενώ έμεινε μαζί του για να ψάξει ο Ζέκα, ο οποίος ήθελε να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία και την αγωνία του συμπαίκτη του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού επιβιβάστηκε τελευταίος στο πούλμαν που τον περίμενε, ενώ ο Σάμαρης έμεινε πίσω και έφυγε λίγα λεπτά με αυτοκίνητο. Η αποστολή έπρεπε να αναχωρήσει, διότι υπήρχε απόσταση μέχρι την Ζένιτσα και θα ακολουθούσε η συνέντευξη Τύπου και η τελευταία προπόνηση των διεθνών. Τουλάχιστον, το διαβατήριο του Σάμαρη βρέθηκε!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ