ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απίστευτο: Πέντε σουτ στην εστία της Εθνικής Ελλάδας σε 42 δευτερόλεπτα! (VIDEO)

UEFA NATIONS LEAGUE / ÏÕÃÃÁÑÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÏÕÃÃÁÑÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη φάση του δεύτερου γκολ της Ουγγαρίας απέναντι στην Εθνική, έγιναν πέντε σουτ (!) στην εστία της γαλανόλευκης μέσα σε μόλις 42'', με αποτέλεσμα να γίνουν έξαλλοι οι Σκίμπε και Παπασταθόπουλος. (VIDEO)

Ενδεικτική της κακής και άοσμης εικόνας της Εθνικής μας ομάδας στον αγώνα με την Ουγγαρία ( ήττα με 2-1) στην άδεια λόγω τιμωρίας "Groupama Arena" της Βουδαπέστης για την 2η αγωνιστική της League C του UEFA Nations League, ήταν το δεύτερο γκολ που σημείωσαν οι Μαγυάροι στο 43ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη φάση δεν ήταν η τρομερή εκτέλεση του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ με υπέροχο δεξί σουτ έξω από την περιοχή, αλλά το γεγονός πως οι παίκτες του Ρόσι έκαναν πέντε (!) τελικές στην εστία του Βασίλη Μπάρκα μέσα σε διάστημα 42 δευτερολέπτων!

Οι διεθνείς μας επέτρεψαν στους Ούγγρους να πολιορκούν την εστία του 24χρονου γκολκίπερ και να σουτάρουν όπως θέλουν και απ' όπου θέλουν, χωρίς κανένας να τους σταματήσει. Τα τρία σουτ τα έβγαλε ο Μπάρκας, το άλλο κόντραρε σε αμυνόμενο και το πέμπτο ήταν το... φαρμακερό, καταλήγοντας στην αριστερή εστία του Μπάρκα!

Η φάση αυτή έκανε έξαλλη τόσο τον Μίχαελ Σκίμπε, όσο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος δήλωσε σχετικά μετά τον αγώνα πως "στο δεύτερο γκολ είχαμε κακή αμυντική λειτουργία συνολικά σαν ομάδα. Αφήσαμε τον αντίπαλο να σουτάρει πέντε φορές και τσαντίστηκα με αυτό γιατί όταν αφήνεις τον αντίπαλο να σουτάρει τόσες φορές, θα δεχθείς γκολ. Αν δούμε και τα δύο γκολ, είναι θέμα ολικής αμυντικής λειτουργίας, δεν φταίνε 2-3 άτομα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαν ομάδα το αμυντικό μας κομμάτι".

Υποτίθεται ότι το δυνατό κομμάτι της Εθνικής μας είναι τα μετόπισθεν και στο παιχνίδι με την Ουγγαρία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι, δεν αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως έπρεπε, είχαν κακή νοοτροπία, ενώ δεν βοήθησε ούτε η διαχείριση του αγώνα από τον Μίχαελ Σκίμπε. Η φάση του δεύτερου γκολ αποτύπωσε πλήρως την εμφάνιση της Ελλάδας στη Βουδαπέστη.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ