ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντίο στην Εθνική ο Κυργιάκος

Αντίο στην Εθνική ο Κυργιάκος
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Κυργιάκος αποχωρεί μετά από οκτώ χρόνια από την Εθνική ομάδα, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ είπε αιφνίδια το "αντίο", χωρίς καν να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του, όπως είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και ο Γιάννης Αμανατίδης.

Το ξεκίνημα του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπορεί να άρχισε με το δεξί, λόγω της νίκης με 1-0 στην Σερβία, όμως όσον αφορά την σχέση του με τους ποδοσφαιριστές, είναι βέβαιο πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Την αρχή έκανε πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Αμανατίδης, όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα αφήνοντας υπονοούμενα, ( διαβάστε ΕΔΩ ), ενώ την Παρασκευή τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Σωτήρης Κυργιάκος, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην προσωπική ιστοσελίδα του Κυργιάκου:

" Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει".

Επίσημη αντίδραση από τους ανθρώπους της ΕΠΟ δεν είχαμε ακόμα, ούτε από τον Φερνάντο Σάντος, ενώ είναι άγνωστο αν αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες ή ακόμα και ημέρες.

Έργα και ημέρες του Σωτήρη Κυριάκου στην Εθνική Ελλάδας

Το ντεμπούτο του με τα χρώματα της γαλανόλευκης έκανε στις 13 Φεβρουαρίου του 2002 και στο παιχνίδι με την Σουηδία στο γήπεδο Χαριλάου, ενώ το πρώτο του τέρμα με την Ελλάδα πέτυχε έναν χρόνο αργότερα, στον αγώνα εναντίον της Νορβηγίας ( 13 Φεβρουαρίου 2003).

Η ατυχία δεν έλειψε από την καριέρα του Κυριάκου με την Εθνική ομάδα, αφού το 2004 αν και μέλος της ομάδας δεν κατάφερε να πάει στην Πορτογαλία, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Συνολικά ο Κυριάκος έχει αγωνιστεί σε 61 παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ