ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναστασιάδης για Τοροσίδη: "Το παιδί δυστυχώς έχει απραξία"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στον Άγιο Κοσμά ενόψει των δυο επικείμενων παιχνιδιών της Εθνικής με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και τις 11 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του EURO 2020. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε και για το θέμα της μη κλήσης του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, μίλησε στον Άγιο Κοσμά ενόψει των δυο επικείμενων παιχνιδικών της Εθνικής Ελλάδας με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και τις 11 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του EURO 2020.

"Είναι μεγάλη υπόθεση ο αγώνας που έχουμε το Σάββατο. Νομίζω ότι εάν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος. Με τα παιδιά έχουμε αρκετά θέματα να τα τρέξουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι το Σάββατο.

Δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Αυτό που πιστεύω είναι ότι αρχής γενομένης από το σύνολο μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατό καλά προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι αυτό.

Ένα δύσκολο παιχνίδι με μια αρκετά μεγάλη ομάδα. Με μεγάλη ιστορία, μεγάλους παίκτες, καλό προπονητή, αλλά και εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Από εμάς εξαρτάται το τι θα κάνουμε", ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Αναφορικά με το αν θα είναι ευχαριστημένος με τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς, απάντησε: "Ο Θεός αποφασίζει. Εμείς έχουμε στόχο κάθε παιχνίδι, όπου και να παίζουμε να το κερδίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Η δουλειά μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω να πάνε έτσι τα πράγματα και να έχουμε το απόλυτο. Αρχής γενομένης από το ματς με την Ιταλία για να έχουμε αισιοδοξία και ψυχολογία για τα επόμενα".

Όσο για το αν τον προβληματίζει κάτι, ανέφερε: "Μετά από μια εβδομάδα αποχή τα πόδια δυσκολεύονται πολύ περισσότερο. Φανταστείτε τώρα που έχουμε παιδιά από τις 5 του Μάη χωρίς αγώνα. Υπάρχει όμως καλή διάθεση και πιστεύω και στην εμπιστοσύνη που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Εκτός από την εμπιστοσύνη που τους έχω εγώ, αρχίζουν και αυτοί να πιστεύουν περισσότερο στους εαυτούς τους και ο ένας τον άλλο και μέσα από αυτό πιστεύω να βγει κάτι καλό. Είναι μια πρόκληση το ματς αυτό".

Για τη μη κλήση του Τοροσίδη και το ρεπορτάζ του Sport24.gr απάντησε: "Εμείς εδώ έχουμε τα παιδιά που είναι 100% έτοιμα. Ο Βασίλης ήταν στην ομάδα, ένας από τους αρχηγούς. Κανένας δεν τον έβγαλε από την ομάδα. Το παιδί είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι από την στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Έχουμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε αυτούς που είναι πανέτοιμοι. Μακάρι να είναι καλά, να παίξει και θα είναι και πάλι εδώ. Κανέναν δεν διώχνουμε ούτε απορρίπτουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό που ακούω από πολλούς. Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Αυτοί που είναι πανέτοιμοι θα είναι εδώ. Και ο Βασίλης είναι κομμάτι της ομάδας. Το να έρθει δεν εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά από τον ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάμε ανάποδα; Το παιδί δυστυχώς έχει απραξία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ