ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασιάδης για Εθνική: "Ο Μαρκαριάν όταν πήγε, βρήκε την ομάδα έτοιμη από εμένα!"

Αναστασιάδης για Εθνική: "Ο Μαρκαριάν όταν πήγε, βρήκε την ομάδα έτοιμη από εμένα!"
EUROKINISSI

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στην "Αθλητική Κυριακή" την 1η Φεβρουαρίου 2016 είχε πει πως βοήθησε στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Εθνικής μέχρι να αναλάβει ο Σέρχιο Μαρκαριάν μετά τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Για την περίοδο που η Εθνική αναζητούσε τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι είχε μιλήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην "Αθλητική Κυριακή" την 1η Φεβρουαρίου 2016. Το όνομά του τότε ακουγόταν έντονα για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά εντέλει η τότε διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να φέρει τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι δεν θα άφηνε τον ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο, βοήθησε στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας στο μέχρι να αναλάβει ο Ουρουγουανός. Μάλιστα, είπε πως ο Μαρκαριάν βρήκε την ομάδα έτοιμη από εκείνον.

"Κανονικά έπρεπε να σε απολύσω, γιατί θες να πας στην Εθνική. Έτσι ακούγεται, μου λέει ο μεγαλομέτοχος. Του είχαν πει ότι θα παρατήσω τον ΠΑΟΚ για να αναλάβω την Εθνική. Θέλω να πω το εξής: Ο Αναστασιάδης έγινε κακός προπονητής το καλοκαίρι όταν δεν είχε προπονητή η Εθνική; Τότε που δεν είχε προπονητή η Ελλάδα, μίλησα με τον Καραγκούνη. Θα πάμε να παίξουμε φιλικό και δεν υπήρχε προπονητής. Τον προγραμματισμό τότε τον έκανε εγώ! Πρώτη φορά το λέω.

Ο Μαρκαριάν όταν πήγε βρήκε την ομάδα έτοιμη από εμένα! Είχε κλειστεί το φιλικό, πριν το ματς με την Ουγγαρία, σε σχεδιασμό με εμένα και τον Καραγκούνη. Κάναμε τον προγραμματισμό. Καμία λογική, όμως, ότι θα αναλάβω την Εθνική. Απλά βοήθησα. Με ρώτησε ποιο φιλικό παιχνίδι να κλείσουμε. Εγώ είχα την εμπειρία από την εθνική Κύπρου.

Άρα, κάνεις ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδα που ταιριάζει στο στιλ και να μην είναι μακριά οι αποστάσεις. Τον προγραμματισμό τον κάναμε μαζί για το τι θα κάνουμε. Και έκανε ό,τι του είπα. Το είχα βάλει στο μυαλό μου να πάω μια μέρα στην Εθνική Ελλάδας. Καμία πρόταση επίσημη δεν υπήρχε. Μόνο αυτά που είπαμε με τον Γιώργο Καραγκούνη τότε που του είπα δεν αφήνω την ομάδα μου στη μέση", αποκάλυψε ο Άγγελος Αναστασιάδης για την γαλανόλευκη και σχεδόν τρία χρόνια μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής μας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ