Αναστασιάδης: "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε οδυνηρή την ήττα από την Εσθονία, ωστόσο σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ότι θα βρεθούν λύσεις.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα του Open έπειτα από την ήττα της Εθνικής μας από την Εσθονία με 1-0.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: "Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, είναι μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν μπορούμε να έχουμε δικαιολογίες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο για εμάς.

Εγώ δεν μένω στην ατυχία. Έχω πει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στον μεσοεπιθετικό τομέα. Είχαμε αδυναμία λόγω των απουσιών και αυτό ήταν το μειονέκτημα που είχαμε σήμερα. Είχαμε πολλά στημένα που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν το κάναμε."

Για τις μελλοντικές εξελίξεις κι αν θα βρεθούν λύσεις, σχολίασε: "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα βρούμε την λύση. Είναι μια ήττα οδυνηρή, χάσαμε την δεύτερη θέση και ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα. Έχω καλή σκέψη και πιστεύω ότι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να βγάλεις πολλά θετικά.

Είναι μια ήττα που μας ενοχλεί, μας κάνει κομμάτια, αλλά μπορείς να βγάλεις και τα θετικά συμπεράσματα από μια τέτοια εμφάνιση."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ